Evento Awards

Ajankohtaista

 

 

03.12.2020

Evento Awards 2022 starttaa ensi syksynä

Evento Awards -kilpailu pitää välivuoden vuonna 2021. Kuluneen vuoden ja tulevan vuoden tapahtumat ja tapahtuma-alan ammattilaiset kisaavat taas Evento Awardsissa 2022.

27.08.2020

Evento Awards palkitsi parhaat hybriditapahtumassa – voittajien joukossa Arman Alizad, Vappu Pimiä, Tampere-talo ja I love me

Tapahtumateollisuuden huipputoimijat ja vuoden 2019 onnistuneimmat tilaisuudet palkittiin torstaina 27.8. Finlandia-talon Helsinki-salissa järjestetyssä hybriditapahtumassa. Voittajien joukossa oli tuttuja nimiä ja tarmokkaita toimijoita ympäri Suomen.

26.08.2020

Järjestänkö juhlaa vai viruslinkoa?

Palasin kesälomalta viikon etuajassa Evento Awards tapahtuman järjestelyjen käynnistämistä varten. Maaliskuun pitchauspäivät ja palkintojuhla peruttiin pandemian vuoksi, aivan kuten kaikki muutkin tapahtumat kesän loppuun saakka.

27.02.2020

Evento Awardsin tapahtumasarjojen finalistit selvillä – tapahtuma-alan kirkkaimmat palkinnot jaetaan kuukauden päästä  

Evento Awards palkitsee tapahtuma-alan parhaimmiston jo seitsemättä kertaa. Kilpailun kaikki finalistit on nyt julkaistu, voittajien nimet selviävät Messukeskuksessa 26. maaliskuuta.

23.01.2020

Laatutuomarointi takaa tasapuolisen kilvan

Evento Awardsin tuomarointiin osallistuu tänä vuonna ensimmäistä kertaa kaksi laadunvalvojaa. Heidän tehtävänsä on huolehtia siitä, että tapahtumasarjoihin ilmoitetut työt ovat oikeissa kilpailusarjoissa, että ehdokkaat ovat ilmoittaneet kilpailuhakemuksessaan kaikki tarvittavat tiedot ja että tuomaristolla on käytössään kaikki mahdollinen materiaali reilun kilpailun ja totuuteen perustuvan tuomarityöskentelyn toteutumiseksi.

02.01.2020

Evento Awardsin ensimmäiset finalistit selvillä – voitosta kisaamassa Arman Alizad, Saimi Hoyer, Marko Björs ja Vappu Pimiä

Evento Awards palkitsee tapahtuma-alan parhaimmiston jo seitsemättä kertaa. Parhaillaan käynnissä olevan kilpailun voittajat julkistetaan Messukeskuksessa Helsingissä 26. maaliskuuta.

09.10.2019

Uudistuva Evento Awards luottaa vahvoihin kumppanuuksiin ​– lisävoimaa Suomen suurimmilta tapahtumataloilta

Suomen suurimmat tapahtumatalot – Finlandia-talo, Messukeskus, Logomo, Tampere-talo, KOKO Lahti ja Paviljonki – ovat mukana mahdollistamassa viime perjantaina käynnistynyttä Evento Awardsia. Tapahtuma-alan parhaat palkitseva kilpailu suuntaa kohti seitsemättä palkintogaalaansa muidenkin uudistusten siivittämänä: mukana on uusia kilpailusarjoja, pientä hienosäätöä ja entistä enemmän pitchausta.

04.10.2019

Evento Awards uudistuu

Tämänvuotisessa Evento Awardsissa jaetaan yhä useampia palkintoja. Puhujapalkinto ojennetaan kolmelle voittajalle, lisäksi yritys- ja kuluttajatapahtumissa palkitaan erikseen sekä osallistujille maksuttomat että maksulliset toteutukset. Parhaan tapahtumatoteuttajan valitsee tästä lähtien tapahtumasarjojen tuomaristo ja aiemmin vain tapahtumasarjoihin kuulunut pitchaus laajenee myös yleisösarjoihin.

11.04.2019

Evento Awards palkitsi tapahtuma-alan parhaat - joukossa Kyrö Distillery, Finlandia-talo ja Vegemessut

Tapahtuma-alan huipputoimijat ja vuoden 2018 onnistuneimmat tilaisuudet palkittiin torstaina 4.4. Finnkino Tennispalatsissa järjestetyssä palkintojuhlassa. Voittajien joukossa olivat muun muassa Kyrö Distillery Company, Original Sokos Hotel Presidentti, Finlandia-talo, Vegemessut ja taikuri Joni Pakanen.

28.03.2019

Tapahtumatoteuttaja-ehdokkaat ovat tässä!

Evento Awardsin yleisösarjojen uudessa Tapahtumatoteuttaja-kategoriassa palkitaan organisaatio, joka toteuttaa suunnitelmallista, tavoitteellista ja todennetusti vaikuttavaa tapahtumamarkkinointia. Olipa tavoitteena myynnin ja markkinoinnin edistäminen, henkilöstön kouluttaminen tai sidosryhmien sitouttaminen, tapahtumat ovat tärkeässä roolissa organisaation tavoitteiden saavuttamisessa. Palkittava organisaatio näkee tapahtumat selkeänä kilpailuetuna ja strategisena vaikuttamiskeinona. Toiminta on ammattimaista ja johdettua, ja organisaatio hyödyntää tapahtumia ja osallistujadataa tavoitteidensa saavuttamisessa.

22.03.2019

Tapahtumasarjojen finalistit on valittu

Tuomaristo on arvioinut kaikki kilpailuun osallistuneet tapahtumatyöt ja valinnut jokaisesta sarjasta kolme, tasapisteillä neljä finalistia. Finalistien paremmuusjärjestys selviää Kongressimessujen pitchaustilaisuudessa, voittajat julkistetaan illan palkitsemisjuhlassa Tennispalatsissa.

15.10.2018

Voitto on myyntivaltti

”Olen aina ollut määrätietoinen ja suunnitellut uraani useampia vuosia eteenpäin. Ajattelin mahdollisen Evento Awards -voiton olevan hyvä buusti uralleni, joten ilmoitin itseni kolme vuotta sitten mukaan kilpailuun. Lisänostetta sain asiakasyrityksiltäni, jotka innostuivat nimeämään minut myös omaksi ehdokkaakseen. 

09.10.2018

Koko maakunnan ylpeydenaihe

”Evento Awardsiin osallistuminen oli meidät mukaan ilmoittaneiden yhteistyökumppaniemme ansiota. Jo finaalipaikka toi paljon maakunnallista huomiota, sillä Seinäjoelta tai muualtakaan Pohjanmaalta ei ole ennen ponnistettu Evento Awards -finaaliin. 

03.10.2018

Evento Awards käynnistyy uuden puheenjohtajan komennossa

Evento Awards -tuomariston uusi puheenjohtaja Petri Hollmén haluaa uudistaa kilpailun tuomarointiprosessia, jotta sarjojen parhaat erottuisivat edukseen. Samalla hän haastaa pohtimaan tapahtuman tavoitteiden mittareita sekä osallistujadatan moninaisia käyttömahdollisuuksia. 

13.04.2018

Evento Awardsissa palkittiin jälleen tapahtuma-alan parhaat

Evento Awardsissa jaettiin tapahtuma-alan tunnustuspalkinnot 13 sarjassa. Voittajien joukossa olivat muun muassa Arctic TreeHouse Hotel, Food Camp Catering ja Logomo. Parhaaksi puhujaksi valittiin tekoälyn asiantuntija Antti Merilehto.

09.03.2018

TAPAHTUMILLA VAUHTIA - VÄHÄN KAIKKEEN!

Jokaisessa yrityksessä ja yhteisössä tehdään tapahtumia. Isoja, pieniä, asiakkaille, henkilöstölle, kuluttajille ja yrityksille. Kun ihmiset kohtaavat, muuttuu aina jotakin, ja saadaan aikaiseksi merkityksellisiä asioita. Evento Awards on vuosittainen kilpailu tapahtuma-alan ammattilaisille. Tänä vuonna kilpailu huipentuu livemittelöön, jossa tapahtuma-alan ammattilaiset kisaavat voitosta. Tule mukaan ja opi Suomen parhailta tekijöiltä.

17.01.2018

Muutoksen tuulet puhaltavat – kaksi uutta palkintoa

Viime huhtikuussa Evento Awards -juhlassa palkittiin tapahtuma-alan ammattilaisia jo 4. kerran. Kilpailua kehitetään jatkuvasti ja juhla on tarkoituksella erilainen vuosittain. Vuonna 2017 mukaan tuli uusi palkintokategoria, Alan vaikuttaja. Uutta oli sekin, että tapahtumasarjoissa kisanneet finalistit saivat ensimmäistä kertaa tuomariston palautteet itselleen.   

11.01.2018

Evento Awards vie suomalaista tapahtumaosaamista maailmalle

Aikaisempien vuosien tapaan usea tapahtumajärjestäjä on toivonut lisäaikaa tapahtumatöiden ilmoittamiselle. Aikataulua on jatkettu, ja eventoawards.fi sivusto on avoinna kilpailutöille 18.1. torstaihin aina puoleen yöhön asti. Alla lyhyt infopaketti, josta löydät vastaukset moneen kysymykseen. 

21.11.2017

Evento Awards – enemmän kuin juhla

Luvassa enemmän avoimuutta ja viestintää. Toiveena keskustelua alan asiantuntijuudesta ja sen roolista.

21.11.2017

Kohtaamisille selkeä tarve digitalisoituvassa maailmassa

”Evento Awards on merkittävä tapahtuma-alan toimijoille. Uskon, että voimme saavuttaa Suomessa vielä paljon, kun teemme yhdessä töitä sen eteen. Evento Awards tarjoaa alan toimijoille luonnollisen alustan kohtaamiseen ja kumppanuuksien syventämiseen sekä toimialan tekijöiden palkitsemiseen.”

21.11.2017

Kaikkein kriittisin yleisö

Kutsuimme kesäkuussa kattavan joukon tapahtuma-alan ammattilaisia, kumppaneita ja Evento Awards -kilpailijoita saman pöydän ääreen. Keskustelun myötä kävi selväksi, että kilpailulle on tarve ja siitä on hyötyä muun muassa sparrauksessa.

20.11.2017

Vau, mitä elämyksiä!

Päijänteen rannalla Asikkalassa sijaitseva koulutus-, loma- ja juhlakeskus Lehmonkärki on ensi-iltatunnelmissa vuoden jokaisena päivänä.

20.11.2017

Yhden luukun taktiikalla

Helsinkiläinen Theron Catering on kestinnyt asiakkaitaan arjessa ja juhlassa pian 25 vuotta.

20.11.2017

Himos hurmasi

Suosittu konsertti- ja kokouspaikka Himos Park kiri Evento Awardsin Isot tapahtumapaikat -sarjan voittoon ohi suurkaupunkien messukeskusten.

20.11.2017

Ihanat iglut

Evento Awardsin Majoituspaikka-sarjan voittaneessa Kakslauttanen Arctic Resortissa loimuavat revontulet elokuun lopusta huhtikuun loppuun saakka.

20.11.2017

Löylyä lissää!

Helsingin Hernesaarenrantaan toukokuussa 2016 avattu Löyly tarjoaa Evento Awards -palkinnon arvoisia elämyksiä ja lämpimiä hetkiä sekä kaupunkilaisille että matkailijoille. Voitto tuli Ravintola/Kahvila-sarjassa.

19.11.2017

Tuloslähtöisyys kannustaa parempiin suorituksiin

Helsingin venenäyttelyn yhteydessä järjestettävää voitokasta Uusi Aalto -tapahtumaa on tituleerattu Pohjois-Euroopan johtavaksi vesillä harrastamisen erikoistapahtumaksi.

19.11.2017

Vaikutus tehdään kohtaamisissa – aitous ratkaisee

Woltti Group voitti Evento Awardsin promootio- ja lanseeraustapahtumasarjan Jesse Körin tuottamalla viisipäiväisellä ilmaistapahtumalla Game of Thrones – Season 6 Launchilla.

19.11.2017

Flow’lla voittoon

Flow Festivalin suosio siivitti Evento Awardsin uuden Alan vaikuttaja -sarjan voittoon Suvi Kallion, vuodesta 2004 järjestetyn musiikki- ja kulttuuritapahtuman toimitusjohtajan ja yhden perustajan.

19.11.2017

Illan isäntä

Juontajana, puhujana ja kouluttajana toimiva Lauri Salovaara haluaa tarjota asiakkailleen kokonaisvaltaisia elämyksiä keikan luonteesta riippumatta.

19.11.2017

Jotakin, mitä ei rahalla saa

Woltti Group on juhlinut Evento Awardsissa lähes joka vuosi. Tänä vuonna pystejä tuli kaksi, joista ensimmäinen parhaasta yritystapahtumasta.

19.11.2017

Somekansa liekeissä

Woltti Groupin toinen Evento Awards -palkintopysti tienattiin suosikkisarja Game of Thronesin kuudennen tuotantokauden lanseerauksella. Voitto tuli Promootio/Lanseeraus-sarjassa.

19.11.2017

Moderni kanteletar

Kun kanteleesta pärähtää Billie Jean, on yleisön huomio taattu. Suomalaiskansallinen instrumentti ja yllättävät biisivalinnat tekevät Ida Elinasta omaperäisen, Evento Awards -palkinnon arvoisen esiintyjän.

19.11.2017

Boksien huumaa

Valkoiset laatikot toivat Tapahtumantekijöille voiton Euroopan parhaita tapahtumia arvioivan EuBea-kilpailun Meeting Design -sarjassa. Nyt voitto napsahti myös kotimaassa Evento Awardsin Henkilöstötapahtuma-sarjassa.

19.11.2017

Suvi suloinen

Kesän tunnelmaa keskelle talvea tuonut Uusi Aalto Waterexpo toteutettiin osana Helsingin Venemessuja. Se toi voiton Evento Awardsin Kuluttajatapahtuma-sarjassa.

19.11.2017

Kirjan, ruoan ja viinin liitto

Evento Awardsin uuden Messut-kilpailusarjan voitto meni Turkuun, jossa on järjestetty kirjamessuja jo yli 25 vuotta. Vuodesta 2006 alkaen samaan tapahtumaan on onnistuneesti yhdistetty myös ruoka ja viini.

19.11.2017

Koko ala juhlii!

Avoimella kehityspolulla Elina Koivumäki pitelee nyt toista vuotta Evento Awards -tuomariston puheenjohtajan nuijaa käsissään. Millaisia ajatuksia tällä myynnin, markkinoinnin ja asiakaskokemuksen juridiikkaan perehtyneellä toiminnan naisella on kilpailusta?

27.04.2017

Flow Festivalin Suvi Kallio palkittiin tapahtuma-alan vaikuttajana

Evento Awardsissa jaettiin tapahtuma-alan tunnustuspalkinnot 13 sarjassa. Palkinnon saivat muun muassa Turun Kirjamessut, juontaja Lauri Salovaara ja majoituspaikka Kakslauttanen. Alan vaikuttajana palkittiin Flow Festivalin toimitusjohtaja Suvi Kallio.

10.04.2017

Nordic Business Forum tähtää maailmalle

Yritystapahtuma-sarjassa voiton vei viimeksi Nordic Business Forum. Palkintopysti kourassa on hyvä kurottaa kohti maailmanmenestystä. 

06.04.2017

Mitä kuuluu, Willitomaatti?

Willitomaatti Catering nappasi viimeksi parhaan yrityksen palkinnon Catering-sarjassa. Voitto on pannut puhelimet pirisemään ja liikevaihdon nousukiitoon.

20.03.2017

Tuomaristo työn touhussa

Evento Awards lähestyy ja kilpailutöiden tuomarointi käy kuumana. Tuomariston puheenjohtaja Elina Koivumäki iloitsee tasokkaista kilpailutöistä, tuomariston monipuolisesta asiantuntijuudesta ja entistä sujuvammasta tuomarityöskentelystä.

01.02.2017

Missä mennään, Jukka Kuronen?

Kysyimme Evento Awardsin Artisti/Esiintyjä-sarjan moninkertaiselta finalistilta, millaisten projektien parissa showbisneksen moniottelija häärää tulevana keväänä.

29.09.2016

Evento Awardsiin kaksi uutta sarjaa

Tapahtuma-alan ammattilaisille tunnustusta antava Evento Awards –kilpailu starttaa 13. lokakuuta. Palkintoja tavoittelevat lukijoidemme suosittelemat tapahtumaosaajat ja -paikat sekä tapahtumatoimistot omilla töillään.

27.04.2016

Pekka Hyysalo palkittiin parhaana puhujana

Evento Awardsissa jaettiin tapahtuma-alan tunnustuspalkinnot yhdessätoista sarjassa. Parhaina yhteistyökumppaneina palkittiin muun muassa Tapahtumahotelli Huone, Kemin Lumilinna ja Logomo. Puhuja-sarjan voiton nappasi Pekka Hyysalo.

23.03.2016

Vaikuta oman suosikkisi menestykseen

Evento Awards -finalistit on nyt julkaistu. Lukijat pääsevät vaikuttamaan oman suosikkinsa menestykseen kertomalla mielipiteensä lukijasarjojen finalisteista.

04.03.2016

Evento Awards 2016 -finalistit selvillä!

Evento Awards -kisa keräsi kuuteen lukijasarjaan ennätysmäärän ehdotuksia. Ehdotusten määrä tuplaantui – niitä oli tänä vuonna yli tuhat. Neljään tapahtumatöiden sarjaan ilmoitettujen ehdokkaiden kirjo oli monipuolinen, ja pienet tapahtumat haastoivat rohkeasti isommat kilpailijansa.

02.12.2015

Sykähdyttävä esitys tempaa mukaansa

Evento Awards -tuomari Elina Husa kertoo, mikä saa hänet syttymään tapahtumassa. Minut saa hereille tapahtumassa jo tila, jossa tapahtuma on järjestetty. On erittäin tärkeää, että tila on mitoitettu oikeaksi tapahtumaa silmällä pitäen ja että tilan mahdollinen somistus on mietitty teemaan sopivaksi. Mahdollisten tarjoiluiden sujuvuutta ja makua ei voi myöskään vähätellä. "Hyvä ruoka, parempi mieli" -ajattelu pätee ennen, tapahtumaa tai tilaisuutta, sen aikana ja jälkeen! Ikävä kyllä osallistujien mieleen jää huono ruoka, vaikka tapahtuman muu osuus menisikin nappiin. Olennaista on myös, että aikataulut sujuvat ohjelman mukaisesti sekä se että tunnelma on saatu luotua teemaan sopivaksi.  

19.11.2015

Timo Kiuru: "Finland needs more artistry"

Timo Kiuru's Evento Awards judging criteria was born in the 1970's and will be ruled by emotion, not logic.

19.11.2015

Ota haaste vastaan!

Tapahtuma-alan parhaat palkitseva Evento Awards 2016 -kisa on käynnissä. Tuomariston puheenjohtaja Björn Wigforss kertoo vinkit onnistuneen hakemuksen tekemiseen.

26.10.2015

EVENTO AWARDS 2016 KAAPELITEHTAALLA

Perinne jatkuu, ja kunniatehtävän Evento Awards palkintojuhlan toteutuksesta keväällä 2016 saa Paras Henkilöstötapahtuma -sarjan voittaja vuodelta 2015. Voiton vei silloin Sisters Inc./Sisters Company Oy, toteutuksella Hyvän Olon Sirkus. 

13.10.2015

Varmista paikkasi finaalissa

Evento Awards -kisa käynnistyi syyskuun alussa. Kisatunnelma palautti monille mieleen virtuaalisestikin levinneen juhlahumun ja herätti kysymyksiä osallistumisen edellytyksistä. Yhteydenottoja, parannusehdotuksia, kyselyitä ja ilmoittautumisia on sadellut Eventon tiimille.

13.10.2015

Läpinäkyvyyden ja avoimuuden liputtaja

Evento Awards 2015 -kuluttajasarjan voittanut markkinointiviestinätoimisto Superson keräsi maailmanlaajuisen huomion Neste Oil Rally Battle -tapahtumallaan. Sitä seurasivat niin lapsiperheet kuin rallifanaatikotkin. Onnistuneiden projektien taustalla on toimitusjohtajan mukaan uudenlainen toimintatapa.

03.09.2015

Tapahtumilla muutetaan maailmaa

KANSAINVÄLISTÄ tapahtuma-alaa läheltä tarkkaileva Evento Awards -tuomariston puheenjohtaja Björn Wigforss ei ole havainnut merkkejä siitä, että tapahtumien merkitys olisi vähentymässä, päinvastoin.

03.09.2015

Peli on avattu

Evento Awards -kisa alkaa nyt. On aika tarkastella onnistumisia, nimetä osaavia ammattilaisia ja parhaimpia kumppaneita.

27.03.2015

Bill Clintonin entinen lehdistöavustaja: Suomalaiset ovat erittäin hyviä verkostoitujia

Nykyisin kirjailijana toimiva Laura Schwartz kertoo verkostoitumista käsittelevästä kirjassaan muun muassa niistä opeista, mitä hän sai työskennellessään Valkoisessa talossa presidentti Bill Clintonin kaudella.

27.03.2015

Kolme asiaa, jotka hurmasivat Laura Schwartzin Evento Awards -palkintogaalassa

Montako naista tarvitaan saamaan Suomen tapahtuma-ala sekaisin? Vain yksi, mikäli hän on Laura Schwartz.

25.03.2015

Olo palkittiin parhaana ravintolana

Tapahtuma-alan tunnustuspalkinnot jaettiin kymmenessä sarjassa Evento Awards -kilpailussa. Parhaina yhteistyökumppaneina palkittiin ravintola Olo, Vanajanlinna ja Lahden Sibeliustalo. Esiintyjä-sarjan voiton nappasi imitaattori Jarkko Tamminen.

25.03.2015

Tapahtumasta jää muutakin kuin kuitti ruudulle

BLOGI – Peliteollisuus säkenöi, kasvaa ja kyykyttää kyynikoita. Pelien lisäksi suomalaiset osaavat tehdä myös tapahtumia, joiden laatu kestää hyvin vertailussa maailman parhaimpiin tilaisuuksiin. Slush ja Nordic Business Forum ovat näkyvimmät esimerkit, mutta niiden vanavedessä tulee tuhansittain muitakin menestyviä tapahtumia.

24.03.2015

Evento Awards -tuomari Laura Schwartz Suomessa

Yhdysvaltalainen kirjailija, puhuja ja tv-kommentaattori sekä Evento Awards -tuomariston jäsen Laura Schwartz vierailee Suomessa.

19.03.2015

Evento Awards 2015 jatkot Casinolla!

EVENTO AWARDS ensi viikolla - tottakai jatkotkin järjestetään! Lue tästä lisää ja muista henkkari mukaan.

10.03.2015

Finalistit 
esittelyssä

Toista kertaa järjestettävän Evento Awards -kilpailun finalistit ovat nyt selvillä. Voittajien nimet selviävät palkintojuhlassa 25. maaliskuuta.

25.02.2015

Tavoitteet selvät ja roolit jaettu

Maaliskuussa koittavan Evento Awardsin järjestelyissä on laitettu iso pyörä pyörimään. Suunnitteluvaiheessa on edetty loppusuoralle, mutta toteutuksen osalta kalkkiviivoille on vielä matkaa.

11.02.2015

Ennätysmäärä töitä

Evento Awards -tuomaristo sai käsiteltäväkseen huikean määrän tapahtumatöitä.

11.02.2015

Parasta osaamista

Osa vuoden 2014 Evento Awards -voittajista on kiinnitetty mukaan tämän vuoden juhlajärjestelyihin. Rima toteutuksessa on korkealla, varsinkin kun kollegat ovat nauttimassa lopputuloksesta.

15.01.2015

Suunnittelun ja toteutuksen taitteessa

Evento Awards 2015 -palkintojuhlan järjestäjänä toimii Tapahtumantekijät, vuoden 2014 Yritystapahtumasarjan voittaja. Yhteyspäällikkö Kati Korpinen hehkuttaa projektin käynnistyneen innostuneissa ja työntäyteisissä tunnelmissa.

15.01.2015

Evento Awards lähestyy!

Vuoden hulppein tapahtuma-alan palkintojuhla järjestetään 25.3.2015 Helsingin Kattilahallissa. Tilaisuuden oma nettisivusto www.eventoawards.fi avattiin 15.1.2015. Sivuilta löydät ajantasaista tietoa tilaisuudesta, palkintosarjoista, tuomaristosta, tapahtuman järjestämisprosessin etenemisestä ja muusta tärkeästä.