Evento Awards

Ajankohtaista

 

 

27.04.2017

Flow Festivalin Suvi Kallio palkittiin tapahtuma-alan vaikuttajana

Evento Awardsissa jaettiin tapahtuma-alan tunnustuspalkinnot 13 sarjassa. Palkinnon saivat muun muassa Turun Kirjamessut, juontaja Lauri Salovaara ja majoituspaikka Kakslauttanen. Alan vaikuttajana palkittiin Flow Festivalin toimitusjohtaja Suvi Kallio.

10.04.2017

Nordic Business Forum tähtää maailmalle

Yritystapahtuma-sarjassa voiton vei viimeksi Nordic Business Forum. Palkintopysti kourassa on hyvä kurottaa kohti maailmanmenestystä. 

06.04.2017

Mitä kuuluu, Willitomaatti?

Willitomaatti Catering nappasi viimeksi parhaan yrityksen palkinnon Catering-sarjassa. Voitto on pannut puhelimet pirisemään ja liikevaihdon nousukiitoon.

20.03.2017

Tuomaristo työn touhussa

Evento Awards lähestyy ja kilpailutöiden tuomarointi käy kuumana. Tuomariston puheenjohtaja Elina Koivumäki iloitsee tasokkaista kilpailutöistä, tuomariston monipuolisesta asiantuntijuudesta ja entistä sujuvammasta tuomarityöskentelystä.

01.02.2017

Missä mennään, Jukka Kuronen?

Kysyimme Evento Awardsin Artisti/Esiintyjä-sarjan moninkertaiselta finalistilta, millaisten projektien parissa showbisneksen moniottelija häärää tulevana keväänä.

29.09.2016

Evento Awardsiin kaksi uutta sarjaa

Tapahtuma-alan ammattilaisille tunnustusta antava Evento Awards –kilpailu starttaa 13. lokakuuta. Palkintoja tavoittelevat lukijoidemme suosittelemat tapahtumaosaajat ja -paikat sekä tapahtumatoimistot omilla töillään.

27.04.2016

Pekka Hyysalo palkittiin parhaana puhujana

Evento Awardsissa jaettiin tapahtuma-alan tunnustuspalkinnot yhdessätoista sarjassa. Parhaina yhteistyökumppaneina palkittiin muun muassa Tapahtumahotelli Huone, Kemin Lumilinna ja Logomo. Puhuja-sarjan voiton nappasi Pekka Hyysalo.

23.03.2016

Vaikuta oman suosikkisi menestykseen

Evento Awards -finalistit on nyt julkaistu. Lukijat pääsevät vaikuttamaan oman suosikkinsa menestykseen kertomalla mielipiteensä lukijasarjojen finalisteista.

04.03.2016

Evento Awards 2016 -finalistit selvillä!

Evento Awards -kisa keräsi kuuteen lukijasarjaan ennätysmäärän ehdotuksia. Ehdotusten määrä tuplaantui – niitä oli tänä vuonna yli tuhat. Neljään tapahtumatöiden sarjaan ilmoitettujen ehdokkaiden kirjo oli monipuolinen, ja pienet tapahtumat haastoivat rohkeasti isommat kilpailijansa.

02.12.2015

Sykähdyttävä esitys tempaa mukaansa

Evento Awards -tuomari Elina Husa kertoo, mikä saa hänet syttymään tapahtumassa. Minut saa hereille tapahtumassa jo tila, jossa tapahtuma on järjestetty. On erittäin tärkeää, että tila on mitoitettu oikeaksi tapahtumaa silmällä pitäen ja että tilan mahdollinen somistus on mietitty teemaan sopivaksi. Mahdollisten tarjoiluiden sujuvuutta ja makua ei voi myöskään vähätellä. "Hyvä ruoka, parempi mieli" -ajattelu pätee ennen, tapahtumaa tai tilaisuutta, sen aikana ja jälkeen! Ikävä kyllä osallistujien mieleen jää huono ruoka, vaikka tapahtuman muu osuus menisikin nappiin. Olennaista on myös, että aikataulut sujuvat ohjelman mukaisesti sekä se että tunnelma on saatu luotua teemaan sopivaksi.  

19.11.2015

Timo Kiuru: "Finland needs more artistry"

Timo Kiuru's Evento Awards judging criteria was born in the 1970's and will be ruled by emotion, not logic.

19.11.2015

Ota haaste vastaan!

Tapahtuma-alan parhaat palkitseva Evento Awards 2016 -kisa on käynnissä. Tuomariston puheenjohtaja Björn Wigforss kertoo vinkit onnistuneen hakemuksen tekemiseen.

26.10.2015

EVENTO AWARDS 2016 KAAPELITEHTAALLA

Perinne jatkuu, ja kunniatehtävän Evento Awards palkintojuhlan toteutuksesta keväällä 2016 saa Paras Henkilöstötapahtuma -sarjan voittaja vuodelta 2015. Voiton vei silloin Sisters Inc./Sisters Company Oy, toteutuksella Hyvän Olon Sirkus. 

13.10.2015

Varmista paikkasi finaalissa

Evento Awards -kisa käynnistyi syyskuun alussa. Kisatunnelma palautti monille mieleen virtuaalisestikin levinneen juhlahumun ja herätti kysymyksiä osallistumisen edellytyksistä. Yhteydenottoja, parannusehdotuksia, kyselyitä ja ilmoittautumisia on sadellut Eventon tiimille.

13.10.2015

Läpinäkyvyyden ja avoimuuden liputtaja

Evento Awards 2015 -kuluttajasarjan voittanut markkinointiviestinätoimisto Superson keräsi maailmanlaajuisen huomion Neste Oil Rally Battle -tapahtumallaan. Sitä seurasivat niin lapsiperheet kuin rallifanaatikotkin. Onnistuneiden projektien taustalla on toimitusjohtajan mukaan uudenlainen toimintatapa.

03.09.2015

Tapahtumilla muutetaan maailmaa

KANSAINVÄLISTÄ tapahtuma-alaa läheltä tarkkaileva Evento Awards -tuomariston puheenjohtaja Björn Wigforss ei ole havainnut merkkejä siitä, että tapahtumien merkitys olisi vähentymässä, päinvastoin.

03.09.2015

Peli on avattu

Evento Awards -kisa alkaa nyt. On aika tarkastella onnistumisia, nimetä osaavia ammattilaisia ja parhaimpia kumppaneita.

27.03.2015

Bill Clintonin entinen lehdistöavustaja: Suomalaiset ovat erittäin hyviä verkostoitujia

Nykyisin kirjailijana toimiva Laura Schwartz kertoo verkostoitumista käsittelevästä kirjassaan muun muassa niistä opeista, mitä hän sai työskennellessään Valkoisessa talossa presidentti Bill Clintonin kaudella.

27.03.2015

Kolme asiaa, jotka hurmasivat Laura Schwartzin Evento Awards -palkintogaalassa

Montako naista tarvitaan saamaan Suomen tapahtuma-ala sekaisin? Vain yksi, mikäli hän on Laura Schwartz.

25.03.2015

Olo palkittiin parhaana ravintolana

Tapahtuma-alan tunnustuspalkinnot jaettiin kymmenessä sarjassa Evento Awards -kilpailussa. Parhaina yhteistyökumppaneina palkittiin ravintola Olo, Vanajanlinna ja Lahden Sibeliustalo. Esiintyjä-sarjan voiton nappasi imitaattori Jarkko Tamminen.

25.03.2015

Tapahtumasta jää muutakin kuin kuitti ruudulle

BLOGI – Peliteollisuus säkenöi, kasvaa ja kyykyttää kyynikoita. Pelien lisäksi suomalaiset osaavat tehdä myös tapahtumia, joiden laatu kestää hyvin vertailussa maailman parhaimpiin tilaisuuksiin. Slush ja Nordic Business Forum ovat näkyvimmät esimerkit, mutta niiden vanavedessä tulee tuhansittain muitakin menestyviä tapahtumia.

24.03.2015

Evento Awards -tuomari Laura Schwartz Suomessa

Yhdysvaltalainen kirjailija, puhuja ja tv-kommentaattori sekä Evento Awards -tuomariston jäsen Laura Schwartz vierailee Suomessa.

19.03.2015

Evento Awards 2015 jatkot Casinolla!

EVENTO AWARDS ensi viikolla - tottakai jatkotkin järjestetään! Lue tästä lisää ja muista henkkari mukaan.

10.03.2015

Finalistit 
esittelyssä

Toista kertaa järjestettävän Evento Awards -kilpailun finalistit ovat nyt selvillä. Voittajien nimet selviävät palkintojuhlassa 25. maaliskuuta.

25.02.2015

Tavoitteet selvät ja roolit jaettu

Maaliskuussa koittavan Evento Awardsin järjestelyissä on laitettu iso pyörä pyörimään. Suunnitteluvaiheessa on edetty loppusuoralle, mutta toteutuksen osalta kalkkiviivoille on vielä matkaa.

11.02.2015

Ennätysmäärä töitä

Evento Awards -tuomaristo sai käsiteltäväkseen huikean määrän tapahtumatöitä.

11.02.2015

Parasta osaamista

Osa vuoden 2014 Evento Awards -voittajista on kiinnitetty mukaan tämän vuoden juhlajärjestelyihin. Rima toteutuksessa on korkealla, varsinkin kun kollegat ovat nauttimassa lopputuloksesta.

15.01.2015

Suunnittelun ja toteutuksen taitteessa

Evento Awards 2015 -palkintojuhlan järjestäjänä toimii Tapahtumantekijät, vuoden 2014 Yritystapahtumasarjan voittaja. Yhteyspäällikkö Kati Korpinen hehkuttaa projektin käynnistyneen innostuneissa ja työntäyteisissä tunnelmissa.

15.01.2015

Evento Awards lähestyy!

Vuoden hulppein tapahtuma-alan palkintojuhla järjestetään 25.3.2015 Helsingin Kattilahallissa. Tilaisuuden oma nettisivusto www.eventoawards.fi avattiin 15.1.2015. Sivuilta löydät ajantasaista tietoa tilaisuudesta, palkintosarjoista, tuomaristosta, tapahtuman järjestämisprosessin etenemisestä ja muusta tärkeästä.