Evento Awards > Ajankohtaista

Ajankohtaista

19.11.2017

Boksien huumaa

Valkoiset laatikot toivat Tapahtumantekijöille voiton Euroopan parhaita tapahtumia arvioivan EuBea-kilpailun Meeting Design -sarjassa. Nyt voitto napsahti myös kotimaassa Evento Awardsin Henkilöstötapahtuma-sarjassa.

Tiedon uuden organisaatiokulttuurin lanseeraus toteutettiin kustomoitujen pahvilaatikoiden avulla. Monikäyttöiset Boxway-laatikot palvelivat niin istuimina, rakennuspalikoina, valkotauluina kuin esitysvälineinäkin.

– Kyseessä oli siinäkin mielessä poikkeuksellinen konsepti, että asiakas ilmoitti heti alussa haluavansa rikkoa siiloja ja tehdä jotakin rohkeasti erilaista. Se on paras mahdollinen tilanne lähteä luomaan uutta, sanoo Tapahtumantekijöiden yhteyspäällikkö Kati Sorjanen.

Intensiivisessä suunnitteluvaiheessa olivat mukana kaikki asiakkaan avainhenkilöt, ja lopputulos vei osallistujat kaksipäiväiselle matkalle mukavuusalueensa ulkopuolelle.

– Saamamme tulokset puhuvat puolestaan. Kun kriittinen ja kaiken nähnyt kohderyhmä – yritysjohtajat – innostuvat ja kiittävät, tulee tunne, että olemme todella onnistuneet.

  • Veho Fiilisbileet / Sisters & Company
  • Praguematism / Tapahtumantekijät  Voittaja!
  • St1 Päivä (St1 Day 2016) / Tapahtumantekijät