Evento Awards > Ajankohtaista

Ajankohtaista

11.02.2015

Ennätysmäärä töitä

Evento Awards -tuomaristo sai käsiteltäväkseen huikean määrän tapahtumatöitä.

Ilmoittautumisajan päätyttyä Eventon toimistossa hihkuttiin ilosta. Määräaikaan mennessä tapahtumatöitä oli ilmoitettu yli 70. Tuomaristo saakin melkoisen paketin arvioitavakseen. Puheenjohtaja on valjastanut joukkonsa ja antanut omat ohjeensa ja toiveensa vielä ennen arviointien alkua. Uutena arvioinnin työkaluna on otettu käyttöön niin sanottu kultainen kortti, jonka tuomari voi antaa erityisen taidokkaasta tapahtumatyöstä.

Kansainvälisen tuomariston näkemys ja kokemus on laaja. Sen käyttämä aika on merkittävä panostus tapahtuma-alalle, ja se nostaa alan arvostusta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Tapahtumatöitä arvioidessaan ulkomainen tuomaristo saa käsityksen suomalaisten kädenjäljestä ja ammattitaidosta. He vievät kokemuksistaan viestiä eteenpäin.

Huikea ehdokasmäärä enteilee itse tapahtumaan runsasta osallistumista. Tähän varauduttiin jo ennakkoon muun muassa paikan valinnalla. Kattilahallissa alan ammattilaiset kohtaavat toisensa rennoissa merkeissä. Se on paikka, jossa voi luoda omia verkostojaan. Juhlan osallistujat pääsevät todistamaan kotimaista ammattiosaamista. Tunnelman räjäyttää kattoon suosittu Axl Smith. Luvassa on yllätyksiä, jotka selviävät vasta illan kuluessa.

Oletko sinä jo varannut paikkasi Kattilahallista? Varaa liput tästä

Tiesitkö? Tuomaristolla on käytössään arvioinnissa niin kutsuttu kultainen kortti, jolla he voivat osoittaa erityistä kiitosta tehdystä työstä. Kultaisen kortin saa vain yksi työ / sarja. Puheenjohtaja Björn Wigforssin päätös ratkaisee, jos äänet menevät tasan.