Evento Awards > Ajankohtaista

Ajankohtaista

03.12.2020

Evento Awards 2022 starttaa ensi syksynä

Evento Awards -kilpailu pitää välivuoden vuonna 2021. Kuluneen vuoden ja tulevan vuoden tapahtumat ja tapahtuma-alan ammattilaiset kisaavat taas Evento Awardsissa 2022.

Poikkeuksellinen vuosi 2020 on mullistanut tapahtuma-alan ja tapahtumat radikaalisti ja pysyvästi. Koska vuosi on ollut alalle haastava, Evento Awards pitää välivuoden vuonna 2021. Kilpailu järjestetään taas vuonna 2022.

Poikkeusolot ovat tänä vuonna pakottaneet keksimään uudenlaisia ja erittäin luovia ratkaisuja toteuttaa tapahtumia. On otettu sosiaalista etäisyyttä, mutta kokoonnuttu siitä huolimatta, uudenlaisilla tavoilla. Olemme Eventolla hyvin ylpeinä seuranneet suomalaisen tapahtuma-alan osaamista, innovatiivisuutta, muuntautumiskykyä ja rohkeutta tehdä uudella tavalla.  

Evento Awards 2022 -kisa käynnistyy lokakuussa 2021  

Nyt kannattaa dokumentoida hyvin kaikki tämän ja ensi vuoden tapahtumat (virtuaaliset, hybridit ja livet), jotta saamme kaikki upeat tapahtumat esiin keväällä 2022.

Täältä noustaan vielä. Varmasti muuttuneena ja uudenlaisena mutta myös monipuolisempana ja vahvempana. Muutokset haastavat myös meitä muun muassa miettimään kilpailusarjat uusiksi. Odotamme jo innolla sitä tapahtumien kavalkadia, jonka tulemme Evento Awardissa 2022 näkemään.