Evento Awards > Ajankohtaista

Ajankohtaista

03.12.2020

Evento Awards starttaa kun tapahtuma-ala on palautunut täyteen loistoonsa

Evento Awards -kilpailu pitää välivuoden vuonna 2021. Kuluneen vuoden ja tulevan vuoden tapahtumat ja tapahtuma-alan ammattilaiset kisaavat taas Evento Awardsissa, kunhan tapaahtuma-ala on palautunut täytteen looistoonsa. 

Poikkeuksellinen vuosi 2020 on mullistanut tapahtuma-alan ja tapahtumat radikaalisti ja pysyvästi. Koska vuosi on ollut alalle haastava, Evento Awards pitää välivuoden vuonna 2021.

Poikkeusolot ovat tänä vuonna pakottaneet keksimään uudenlaisia ja erittäin luovia ratkaisuja toteuttaa tapahtumia. On otettu sosiaalista etäisyyttä, mutta kokoonnuttu siitä huolimatta, uudenlaisilla tavoilla. Olemme Eventolla hyvin ylpeinä seuranneet suomalaisen tapahtuma-alan osaamista, innovatiivisuutta, muuntautumiskykyä ja rohkeutta tehdä uudella tavalla.  

Nyt kannattaa dokumentoida hyvin kaikki tämän ja ensi vuoden tapahtumat (virtuaaliset, hybridit ja livet), jotta saamme kaikki upeat tapahtumat esiin seuraavassa Eventoo Awardsissa.

Täältä noustaan! Varmasti muuttuneena ja uudenlaisena mutta myös monipuolisempana ja vahvempana. Muutokset haastavat myös meitä muun muassa miettimään kilpailusarjat uusiksi. Odotamme jo innolla sitä tapahtumien kavalkadia, jonka tulemme Evento Awardissa vielä tulevaisuudessa näkemään.