Evento Awards > Ajankohtaista

Ajankohtaista

11.01.2018

Evento Awards vie suomalaista tapahtumaosaamista maailmalle

Aikaisempien vuosien tapaan usea tapahtumajärjestäjä on toivonut lisäaikaa tapahtumatöiden ilmoittamiselle. Aikataulua on jatkettu, ja eventoawards.fi sivusto on avoinna kilpailutöille 18.1. torstaihin aina puoleen yöhön asti. Alla lyhyt infopaketti, josta löydät vastaukset moneen kysymykseen. 

Evento Awardsin tuomaristo on jaettu kahteen osaan, ja tapahtumatyöt arvioi

- > Klikkaa tuomarin nimeä, ja näet hänen näkökulmansa/osaamisen tapahtumien arvioinnissa.

1. Tuomaristo työskentelee itsenäisesti 5.-25.2.2018 Evento Awards tuomarointialustalla. He voivat kommentoida töitä siellä niin että muut tuomariston jäsenet näkevät, mutta heidän pisteytystään ei näe kukaan muu kuin he itse.

2. Tuomarointialusta sulkeutuu 25.2., jonka jälkeen pisteet lasketaan yhteen, ja kunkin sarjan kolmelle parhaalle tiedotetaan finaalipaikasta. Kutsun Evento Awards -juhlaan saa 2 henkilöä / yritys.

3. Työt esitellään tuomaristolle ja yleisölle 12.4. Messukeskuksessa (3 min. video/kuvaesitys, 3 min. tekijä esittelee/kertoo asioista joista arvioi olevan tuomaristolle hyötyä työn arvostelussa, 3 min. tuomariston kysymyksen. Kolmen finalistin esiinnyttyä tuomaristo tekee päätökset sarjan voittajasta).

4. Uusi palkinto! Grand Prix tapahtumasarjojen äänikuningas, eli tuomariston arviointivaiheessa eniten pisteitä kerännyt tapahtumatyö.

5. Evento Awards -juhla järjestetään 12.4.2018 Tapahtumakeskus Telakalla. Juhlan tuottavat tänä vuonna Kaisa Eljaala ja Kati Kuusisto, ja juhlan puitteet järjestetään aikaisempien vuosien tapaan yhteistyökumppaneiden tuella.

 

​Evento Awards voittajatyöt lähetetään mukaan BEA World 2018 kilpailuun. 

• Tavoitteena on haalia mahdollisimman monta BEA World 2018 finaalipaikkaa suomalaiselle osaamiselle, jonka vuoksi Evento järjestää myös valmennusta voittajille.

• Kokoamme työryhmän, jonka tavoitteena on auttaa kilpailutöiden hiomisessa voittokuntoon.

• Lisäksi toukokuussa järjestetään pitching-koulutus, johon voittajat kutsutaan mukaan. Kouluttajana toimii Dave Beckett, TEDx puhuja ja valmentaja, joka on erikoistunut aiheeseen ja sparraa osallistujat löytämään oleellisen kiinnostavasti ja myyvästi.

 

Lisätietoja: Nina Harlin, 0400 629400, nina.harlin@eventolehti.fi