Evento Awards > Ajankohtaista

Ajankohtaista

10.03.2015

Finalistit 
esittelyssä

Toista kertaa järjestettävän Evento Awards -kilpailun finalistit ovat nyt selvillä. Voittajien nimet selviävät palkintojuhlassa 25. maaliskuuta.

Evento Awards -kilpailu sai tänä vuonna runsain joukoin liikkeelle sekä ammattilaiset että Evento-lehden lukijat. Tapahtumatoimistot lähettivät neljään sarjaan lähes 70 työtä ja lukijoilta tuli satoja ehdotuksia kuuteen eri sarjaan.

Kotimaisista ja kansainvälisistä markkinointiviestinnän ja tapahtuma-alan osaajista koottu tuomaristo arvioi tapahtumatyöt ja lukijoiden ehdotuksista nousseet finalistit.

Ammattilaiset kilpailevat vuoden 2014 aikana toteutuneilla töillään parhaan yritys-, henkilöstö-, kuluttaja- ja lanseeraustapahtuman palkinnoista. Lehden lukijat ovat puolestaan ehdottaneet niin parasta ravintolaa tai kahvilaa, majoituspaikkaa, catering-yritystä, tapahtumapaikkaa, esiintyjää kuin juontajaakin.

Esiraati valitsi ehdotusten perusteella kuhunkin sarjaan kolme finalistia.

Kilpailu huipentuu 25. maaliskuuta järjestettävään palkintojuhlaan, jossa jaetaan jo toista kertaa Kohtaaminen-nimiset tunnustuspalkinnot.

Helsingissä Suvilahdessa sijaitsevassa Kattilahallissa järjestettävässä cocktailhenkisessä palkintojuhlassa pääsevät esille Suomen parhaiden tapahtumien tekijät sekä kiitellyimmät puhujat ja tapahtumapaikat.

Katso finalistit