Evento Awards > Ajankohtaista

Ajankohtaista

19.11.2017

Flow’lla voittoon

Flow Festivalin suosio siivitti Evento Awardsin uuden Alan vaikuttaja -sarjan voittoon Suvi Kallion, vuodesta 2004 järjestetyn musiikki- ja kulttuuritapahtuman toimitusjohtajan ja yhden perustajan.

Loppuunmyyty Flow Festival keräsi viime vuonna kolmen tapahtumapäivän aikana kaikkiaan 75 000 kävijää Helsingin Suvilahteen ja tapahtuman liikevaihto oli lähes seitsemän miljoonaa euroa. Tapahtuma tunnetaan muun muassa korkeatasoisesta ohjelmastaan sekä laadukkaista ruoka- ja ravintolapalveluistaan.

– Flow on tunnettu ja arvostettu festivaalibrändi sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Olin kuitenkin yllättynyt, että se tänä vuonna löytyi minun kauttani myös Evento Awardsin yritystapahtumien joukosta, Suvi Kallio toteaa.

– Toisaalta olemme profiloituneet tapahtuma-alan suunnannäyttäjänä, meillä on valtavan laajat verkostot ja teemme tiivistä yhteistyötä eri yritysten ja alihankkijoiden kanssa.

Kallio vannoo holistisen ajattelun nimeen, jonka ytimessä on aina asiakas ja palvelukulttuuri. Sitä kaavaa toteutetaan myös Flow’ssa.

– Voittoni avaimiksi arvelen näkemyksellisyyttä, tinkimättömyyttä sisällön ja palveluiden laadun suhteen, rohkeutta kulkea omaa polkua sekä ennakkoluulottomuutta ja yhteistyökykyä. 

  • Suvi Kallio Voittaja!
  • Miki Kuusi
  • Olli Muurainen