Evento Awards > Ajankohtaista

Ajankohtaista

20.11.2017

Himos hurmasi

Suosittu konsertti- ja kokouspaikka Himos Park kiri Evento Awardsin Isot tapahtumapaikat -sarjan voittoon ohi suurkaupunkien messukeskusten.

 

Jämsässä järven rannalla sijaitseva Himos Park on täynnä toimintaa: laajaa tapahtuma-aluetta ympäröivät palvelut, ravintolat, majoitusmahdollisuudet ja Keski-Suomen upea luonto. Katsomoravintola Terassi Riemusta löytyy katettua tilaa 3 500 hengelle, touko–syyskuussa katon tuo pään päälle myös 7 000 asiakkaan tapahtumateltta.

– Olimme todella kovassa sarjassa suurten messukeskusten kanssa ja itsekin yllätyimme voitosta, myöntää HimosLomien toimitusjohtaja Tiina Mäntyharju.

– Voittomme heijastelee uutta näkökantaa tapahtumatuotantoon: kaikki finalistit ovat taatusti ketteriä ja muuntautumiskykyisiä, mutta meillä on tarjota myös komea miljöö, joka erottaa meidät kovimmista kilpailijoistamme.

– Ehkä nyt haettiin erilaisuutta. Upeaa, että kilpailussa huomattiin Himos Parkin ainutlaatuinen kokonaisuus hyvien liikenneyhteyksien varrella, komppaa voiton makuun heti työsuhteensa alkukuukausina päässyt myyntijohtaja Teija Tamminen.

  • Messukeskus Helsinki
  • Himos Park  Voittaja!
  • Tampereen TähtiAreena