Evento Awards > Ajankohtaista

Ajankohtaista

19.11.2017

Illan isäntä

Juontajana, puhujana ja kouluttajana toimiva Lauri Salovaara haluaa tarjota asiakkailleen kokonaisvaltaisia elämyksiä keikan luonteesta riippumatta.

Uransa ensimmäisen Evento Awards -tunnustuspalkinnon saanut Lauri Salovaara myöntää, ettei uskonut voittoonsa kovassa Juontaja/Puhuja/Kouluttaja-sarjassa.

– Toiset finalistit olivat kokeneita kavereita, jotka ovat olleet monessa mukana. Toisaalta juuri tänään tajusin olevani pian menossa pitämään valmistujaispuhetta vanhaan lukiooni, josta lähdin 20 vuotta sitten. Yhtä kauan olen tehnyt näitä hommia, joten kai tänä aikana on jotain opittukin, Salovaara myhäilee.

Puhekeikkoja sekä myynti- ja esiintymiskoulutuksia vetävä Salovaara käsittelee lavalla muun muassa innostamista, onnistumista, brändäystä, markkinointia ja yritysviestintää. Juontajana toimiessaankaan hän ei ole pelkkä juontaja, vaan brändinsä mukainen illan isäntä, joka huolehtii asiakkaalle tarvittaessa viinilasinkin käteen.

– Teen noin sata keikkaa vuodessa ja asiakkailta saamani keskiarvo on kahden viime vuoden ajalta 4,9/5. Parhaita kuulemiani kehuja on se, että teen asiakkailleni kaiken helpoksi. Kai siitä hyvästä yhden pystin jo ansaitsee! 

  • Outi Mäenpää
  • Lauri Salovaara  Voittaja!
  • Ville Tolvanen