Evento Awards > Ajankohtaista

Ajankohtaista

21.11.2017

Kohtaamisille selkeä tarve digitalisoituvassa maailmassa

”Evento Awards on merkittävä tapahtuma-alan toimijoille. Uskon, että voimme saavuttaa Suomessa vielä paljon, kun teemme yhdessä töitä sen eteen. Evento Awards tarjoaa alan toimijoille luonnollisen alustan kohtaamiseen ja kumppanuuksien syventämiseen sekä toimialan tekijöiden palkitsemiseen.”

Meille on tärkeää, että voimme yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa kehittää tapahtumatoimialaa ja nostaa esille tekijöitä tapahtumien taustalta. Tapahtumat pitäisi mieltää bisnekseksi siinä missä liikematkustuskin. Tavoitteenamme on rakentaa tapahtumatoimialasta osa vakavasti otettavaa liiketoimintaa.

Meille on tärkeää, että voimme tarjota yrityksille laadukkaita kokous- ja tapahtumapaikkoja ja että olemme myös näin mukana kehittämässä asiakkaidemme liiketoimintaa. Ymmärtääksemme heidän liiketoimintaansa paremmin teemme muun muassa tarvekartoituksia.

Otimme asiakkaat mukaan vasta lanseeratun kokouskonseptin kehittämistyöhön. Kysyimme, mitä asiakkaamme odottavat meiltä ja miten meidän pitäisi heidän mielestään kehittää omaa tuotettamme. Eri maiden väliltä löytyy yhteneväisyyksiä, mutta erojakin on. Kotimaisuus on selkeästi arvossaan. Asiakkaidemme mielestä kohtaamisilla on yhä oma arvonsa. Tapaavatpa he kollegoitaan tai asiakkaitaan, he kokevat saavansa viestinsä vahvemmin perille kasvokkain.

Toivoisin, että yleisö ja tuomaristo suhtautuvat avarakatseisesti kisaan asettuneisiin ehdokkaisiin, ja että varteenotettavaksi vaihtoehdoksi miellettäisiin myös perinteiset kokouspaikat, jotka kykenevät uudistumaan ja uudistamaan toimintaansa.

Antti Karjalainen

myyntijohtaja, Scandic Hotels

 

Scandic Hotels operoi kahta brändiä: Scandic- ja Hilton-hotelleja, jotka tarjoavat monipuolisia tapahtumatiloja.