Evento Awards > Ajankohtaista

Ajankohtaista

06.04.2017

Mitä kuuluu, Willitomaatti?

Willitomaatti Catering nappasi viimeksi parhaan yrityksen palkinnon Catering-sarjassa. Voitto on pannut puhelimet pirisemään ja liikevaihdon nousukiitoon.

Tarjoilut muistetaan ja niistä puhutaan – tilaisuuden luonteesta riippumatta. Onnistunut catering jättää muistijäljen, joka tuo veden kielelle tapahtuman jälkeenkin. Viime vuonna Evento Awardsin catering-palkinnon voitti helsinkiläinen Willitomaatti Catering.

– Jo finaalipaikan saavuttaminen oli meille voitto. Ykkössija olikin sitten piste i:n päälle, sanoo Willitomaatin yrittäjä ja keittiömestari Jussi Peisa.

Voitto on sanalla sanoen mullistanut yrityksen liike-toiminnan. Sesonkiaikoina puhelin soi lähes taukoamatta ja Evento Awards -voittajan maine kampittaa edullisemmilla tarjouksilla houkuttelevat kilpailijat.

– Palkinnon myötä Willitomaatti on saanut näkyvyyttä, ja palkitun osaamisen myötä myös yrityksen uskottavuus on ampaissut uusiin ulottuvuuksiin. Voiton kokonaisvaikutukset liiketoimintaan ovat olleet merkittävät ja yritystilaisuuksien määrä on kasvanut selvästi, Peisa ynnää.

Evento Awardsia hän pitää yritysmaailmaan suunnattuna selkeänä viestinä laadukkaista tapahtumapalveluiden tuottajista.

– Evento Awards on erittäin positiivinen tapahtuma, jossa kannattaa olla mukana. Willitomaatille menestys kilpailussa on tuonut pelkkää hyvää.