Evento Awards > Ajankohtaista

Ajankohtaista

11.02.2015

Parasta osaamista

Osa vuoden 2014 Evento Awards -voittajista on kiinnitetty mukaan tämän vuoden juhlajärjestelyihin. Rima toteutuksessa on korkealla, varsinkin kun kollegat ovat nauttimassa lopputuloksesta.

Toimituksessa valmistellaan parhaillaan Aromi-lehden PRO-gaalaa ja Evento Awardsia. Suunittelupalavereita kumppaneiden kanssa on pidetty useita ja valmistelut etenevät nyt vauhdikkaasti. Tänä vuonna Evento Awardsin järjestelyistä vastuun ottaa osa viime vuoden voittajista.

– Tuntuu hyvältä, että he ottivat innokkaasti haasteen vastaan ja tekevät tosissaan nyt töitä. Kunnianhimoa riittää, sillä toteutus on työnäyte, ja juhlavieraat alan ammattilaisia, toteuttajia ja ostajia, Evento-, Aromi- ja Avec-lehtien liiketoimintajohtaja Nina Harlin kertoo tyytyväisenä.

Onnistunut tapahtuma tarvitsee hänestä luotettavat kumppanit. Hyvät ja idearikkaat kumppanit valikoituvat yleensä helposti joukosta. – Siksi PRO-gaalassa onkin ollut jo vuosia lähes samat kumppanit.

PRO-gaala on 600 hengen horeca-ammattilaisten palkitsemisjuhla, ja se järjestetään helmikuussa jo 13. kerran itse tuotettuna.

Tehdään tästä perinne. Vuoden 2015 Evento Awards -voittajat saavat näyttää parasta osaamistaan myös ensi vuonna, Harlin miettii.