Evento Awards > Ajankohtaista

Ajankohtaista

03.09.2015

Peli on avattu

Evento Awards -kisa alkaa nyt. On aika tarkastella onnistumisia, nimetä osaavia ammattilaisia ja parhaimpia kumppaneita.

OLE MUKANA menestyjien joukossa, anna työsi tuomariston arvioitavaksi, suo kunnia kumppaneille ja kannusta ympäristöäsi mukaan. Ehdokkaiden etsintä Evento Awards 2016 -palkittaviksi on käynnistynyt. Tiedätkö sinä osaavan ja joukosta erottuvan yrityksen tai ammattilaisen, joka palvelullaan, henkilöstöllään, tuotteillaan tai kekseliäisyydellään lunastaa lupauksena ja jopa ylittää odotukset? Ja miten vuosi 2015 on mennyt, joko toteutit ehdottomasti yhden parhaimmin onnistuneista tapahtumista vai onko sellainen vielä loppuvuodelle tuotantoputkessa?

Huomionarvoinen tai tuloksekas tapahtumatoteutus ei edellytä vättämättä suurta budjettia, vaan luovia ideoita ja mahdollisuuksien löytämistä – pienelläkin panostuksella voi saavuttaa tavoitteet tai enemmänkin. Tarkastelun kohteena ovat tavoite, toteutus ja tulos.

Eventon lukijat ehdottavat omia ehdokkaitaan kuuteen sarjaan ja suurimman suosion saanut ehdokas voittaa. Lukijat palkitsevat äänillään luotettavimmat ja yhteistyökykyisimmät kumppaninsa. Tapahtumatoimistot tai vastaavat tahot osallistuvat vuoden 2015 aikana tehdyillä töillään neljään sarjaan. Tapahtumatyöt arvioi tuomaristo, joka on koottu niin kotimaisista kuin ulkomaisista asiantuntijoista.

Vuoden 2016 toteutukselle on suuret ja kunnianhimoiset suunnitelmat. Päivä käynnistyy uudella, ajatuksia herättävällä #UP/DATE -seminaarilla, jonka juontavat André Noël Chaker ja Laura Schwartz. Päivä kruunautuu Evento Awards 2016 -palkintojenjakoon. Merkitse päivämäärä 27.4.2016 jo nyt kalenteriisi ja kerro se myös kollegoillesi.