Evento Awards > Ajankohtaista

Ajankohtaista

15.01.2015

Suunnittelun ja toteutuksen taitteessa

Evento Awards 2015 -palkintojuhlan järjestäjänä toimii Tapahtumantekijät, vuoden 2014 Yritystapahtumasarjan voittaja. Yhteyspäällikkö Kati Korpinen hehkuttaa projektin käynnistyneen innostuneissa ja työntäyteisissä tunnelmissa.

– Polkaisimme vuoden käyntiin Evento Awards -aloituskokouksella, jossa hahmotettiin suuntaviivat 25.3.2015 järjestettävälle palkintojuhlalle. Nyt tavoitteet on selvitetty ja roolit jaettu.

Helsingin Kattilahallissa järjestettävän tapahtuman tuottajaksi valittiin Arttu Kallio.

 – Minä pidän yhteyspäällikkönä huolta isoista linjoista ja asiakassuhteesta. Arttu on vastuussa konkreettisesti siitä, että aikataulut pitävät ja kaikki yksityiskohdatkin tulevat huomioiduiksi. Tuotantovastuu on Artulla, Korpinen kertoo.

Toinenkin mielenkiintoinen nimitys on tehty. Axl Smith juontaa palkintojuhlan ja vastaa loppuillan dj-taituroinnista. 

Evento Awards 2015 tulee Korpisen mukaan eroamaan viimevuotisesta monin tavoin. Tilat ovat isommat ja osaavia yhteistyökumppaneita on mukana pitkä liuta.

– Olemme pyrkineet keksimään sellaisia ratkaisuja, jotka kiinnostavat tapahtuma-alan ammattilaisia ja välttämään kaavoihin kangistumista. Tilaisuus tulee olemaan hyvin eri näköinen kuin viime vuonna, sillä moni pieni asia on ajateltu uusiksi, Korpinen paljastaa.