Evento Awards > Ajankohtaista

Ajankohtaista

13.10.2015

Varmista paikkasi finaalissa

Evento Awards -kisa käynnistyi syyskuun alussa. Kisatunnelma palautti monille mieleen virtuaalisestikin levinneen juhlahumun ja herätti kysymyksiä osallistumisen edellytyksistä. Yhteydenottoja, parannusehdotuksia, kyselyitä ja ilmoittautumisia on sadellut Eventon tiimille.

Viesti on selvä: Nyt halutaan olla mukana menestyjien joukossa. Lähettämällä työsi tuomariston arvioitavaksi suot kunnian kumppaneillesi. Kannusta myös muita mukaan. Ehdokkaiden etsintä jatkuu joulukuun loppuun saakka. Tiedätkö sinä osaavan ja joukosta erottuvan yrityksen tai ammattilaisen, joka palvelullaan, henkilöstöllään, tuotteillaan tai kekseliäisyydellään lunastaa lupauksensa ja jopa ylittää odotukset? Toteutitko jo yhden parhaimmin onnistuneista tapahtumista vai onko sellainen vielä tuotantoputkessa loppuvuodelle? Kisaan ilmoittautuminen kannattaa aloittaa ajoissa. Tuomariston puheenjohtaja Björn Wigforss neuvoo tekemään tunnelmaan sukeltavan esittelyvideon tapahtumasta. Huomionarvoinen ja tuloksekas tapahtumatoteutus ei edellytä välttämättä suurta budjettia, vaan luovia
ideoita ja mahdollisuuksien löytämistä – pienelläkin panostuksella voi saavuttaa tavoitteet tai enemmänkin. Tarkastelun tärkeimpinä kohteina ovat tavoite, toteutus ja tulos. 

Eventon lukijat voivat ehdottaa omat ehdokkaansa kuuteen sarjaan. Tapahtumatoimistot tai vastaavat tahot osallistuvat vuoden 2015 aikana tehdyillä töillään neljään sarjaan. Tapahtumatyöt arvioi tuomaristo, joka kootaan kotimaisista ja ulkomaisista asiantuntijoista. Vahvistamme tuomariston kokoonpanoa parhaillaan, jotta saamme tuomaristosta yhä vaikutusvaltaisemman ja kiinnostavamman.

Vuoden 2016 toteutukselle on suuret ja kunnianhimoiset suunnitelmat. Päivä käynnistyy uudella, ajatuksia herättävällä Update-seminaarilla, jonka juontavat André Noël Chaker ja Laura Schwartz. Päivä kruunautuu Evento Awards 2016 -palkintojuhlaan. Merkitse 27.4.2016 jo nyt kalenteriisi, ja kerro siitä myös kollegoillesi.