Evento Awards > Ajankohtaista

Ajankohtaista

20.11.2017

Vau, mitä elämyksiä!

Päijänteen rannalla Asikkalassa sijaitseva koulutus-, loma- ja juhlakeskus Lehmonkärki on ensi-iltatunnelmissa vuoden jokaisena päivänä.

– Jo pelkkä Evento Awards -ehdokkuus Pienet tapahtumapaikat -sarjassa oli meille huikea juttu. Emme ajatelleet, että voittaisimme, mutta kyllähän me hyviä ollaan, toteaa Lehmonkärjen yrittäjä Ari Yrjölä.

50 vuotta sitten lomamökkien vuokrauksella aloittaneessa Lehmonkärjessä on tätä nykyä tarjolla kokoustiloja, huvilamajoitusta, maalaisgourmetia, monipuolisia oheisohjelmia ja palkittuja saunatuotteita. Mutta mikä tekee kokonaisuudesta voittopystin arvoisen?

– Meidän juttumme on sopivan henkilökohtainen palvelu, joka erottaa meidät monesta ketju- ja massapaikasta, arvelee yrittäjä Marjo Yrjölä.

– Suomalaisia moititaan usein siitä, ettemme osaa palvella. Me haluamme tuoda kentälle kansainvälistä asennetta, jonka mukaan asiakasta kuunnellaan ja palvellaan. 

Lehmonkärjessä myös luotetaan räätälöintiin, eikä pelätä haasteita.

– Teemme asiakkaan näköisiä toteutuksia, emmekä mene koskaan helpoimman kautta. Haluamme luoda vau-elämyksiä, ja ne saavutetaan suhtautumalla jokaiseen päivään kuin tärkeimpään ensi-iltaan.

  • Lehmonkärki  Voittaja!
  • Kieloranta
  • Tapahtumakeskus Koskenranta