Evento Awards > Ajankohtaista

Ajankohtaista

15.10.2018

Voitto on myyntivaltti

”Olen aina ollut määrätietoinen ja suunnitellut uraani useampia vuosia eteenpäin. Ajattelin mahdollisen Evento Awards -voiton olevan hyvä buusti uralleni, joten ilmoitin itseni kolme vuotta sitten mukaan kilpailuun. Lisänostetta sain asiakasyrityksiltäni, jotka innostuivat nimeämään minut myös omaksi ehdokkaakseen. 

Voiton myötä uskottavuuteni esiintyjänä nousi aivan uudelle tasolle. Evento Awards -voittoni on ollut myyntivaltti, jonka ansiosta minut uskalletaan tilata esiintymään, vaikken olisikaan tilaajalle ennestään tuttu. Osaamistani ei kyseenalaisteta, vaan voittajan tiedetään olevan alansa rautainen ammattilainen. Näistä syistä Evento Awards -voitto on edelleen isosti esillä markkinoinnissani.

Tällä hetkellä minulla on työn alla kansainvälinen Magic of Lapland -televisiosarja, joka tulee ensiesitykseen vuoden 2019 aikana. Yhteistyökumppaneille sekä Suomessa että ulkomailla on tärkeää tietää työskentelevänsä alan parhaan tekijän kanssa. Evento Awards -voitto ja saamani taikuripalkinnot ovat painaneet vaakakupissa todella paljon ja auttaneet siivittämään projektia kohti toivottua lopputulosta.”

 

Taikuri-illusionisti Henri Kemppainen 

Evento Awards -voittaja 2016 (Esiintyjä/Taiteilija)