Evento Awards > Ajankohtaista

Ajankohtaista

20.11.2017

Yhden luukun taktiikalla

Helsinkiläinen Theron Catering on kestinnyt asiakkaitaan arjessa ja juhlassa pian 25 vuotta.

 

Vuosien varrella Theron Catering on kehittynyt todelliseksi ravintola- ja tapahtuma-alan moniottelijaksi. Tätä nykyä sillä on kaksi bistroa, kaksi juhlatilaa ja kymmenen lounasravintolaa. Yritystapahtumien herkulliset tarjottavat valmistuvat kahdessa catering-keittiössä, minkä lisäksi yritys on kunnostautunut myös aulapalveluiden ja tapahtumien järjestämisen parissa.

Myös Evento Awardsin Catering-sarjan voiton varmistuessa yrityksen väki oli työn touhussa.

– Kevät on ollut kiireistä aikaa. Juhlailtana olimme avaamassa ravintoloitamme, Theron Cateringin myynti- ja markkinointijohtaja Katri Kärkkäinen kertoo.

Menestyksen salaisuutena hän pitää tyytyväisiä asiakkaita, vahvaa asiakaspalveluasennetta ja neljännesvuosisataista kokemusta.

– Meiltä asiakas saa kaiken yhdestä luukusta. Se on nykypäivän kiireessä selvä kilpailuvaltti.

Lähitulevaisuuteen kuuluu Kärkkäisen mukaan toiminnan laajentamista entisestään.

– Olemme laajentamassa ravintolapuolen toimintaamme ja syksyllä panostamme vieläkin isommin sekä yritysten että yksityishenkilöiden catering-palveluihin.

  • Bastion Catering
  • Theron Catering  Voittaja!
  • Soupster Catering