Evento Awards > Ehdota

Ilmoita tapahtuma 

Oletteko tapahtumatuottamisen ammattilaisia, jotka osaavat tehdä tilaisuuden kuin tilaisuuden? Pysyttekö budjetissa ja tuotatte elämyksiä, joista puhutaan? Onnistuitteko tekemään asiakkaalle tilaisuuden, joka saavutti tavoitteet? Kertaathan vielä säännöt ennen kun täytät lomakkeen.

Tapahtumien nimeämisaika 4.10.2019 - 31.1.2020.

Osallistujan yhteystiedot

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman tavoite, kuvaus ja tulokset

Huom! Kilpailutyöt arvioidaan anonyymeina, järjestävän yrityksen tietoja ei saa mainita seuraavissa kentissä. Tuomaristomme on kansainvälinen ja tapahtuman tavoite, kuvaus ja saavutetut tulokset on siksi kuvattava englanniksi.

Tuomaristo kiinnittää erityistä huomiota siihen, miten tavoitteet, toteutus sekä tulokset muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden. Tarkistathan, että tuloksissa arvioidaan miten tavoitteissa onnistuttiin.

Tapahtuman esittelyaineisto

Enintään 3 min video tai 8 diaa (PDF) toteutuksesta. Huom! Työt arvioidaan anonyymeinä - esityksessä ei saa näkyä osallistujan logoa, nimeä tai muita tunnuksia. Esitykset tarkastetaan ennen arviointia ja mikäli osallistuja ei toimita sääntöjen mukaista materiaalia ilmoittautumisaikana, osallistuminen kilpailuun ei ole mahdollista.

Sijoita kenttään www-osoite, josta aineiston voi ladata.

Materiaali sijaitsee väliaikaisella palvelimella (voimassa vähintään 26.3. asti)

Kyllä – olen tarkistanut, että tavoitteessa kerrotut asiat on avattu myös kohdassa tulokset.

Mikäli tapahtuma sijoittuu kolmen parhaan joukkoon olen huomioinut, että tapahtuma esitellää julkisesti pitchaus-tilaisuudessa sekä palkintojuhlassa.

Kyllä
Ei

Jos et pysty jättämään tiedostoa linkin taakse, voit myös liittää ne osaksi ilmoittautumista. Jos tiedostoja on useita, ne pitää pakata yhdeksi zip tiedostoksi. Huomiothan, ettemme pysty vastaanottamaan yli 64 MB tiedostoja.