Evento Awards > Finalistit

Finalisti

Elämä lapselle - Lastenklinikoiden Kummit

Vuosittainen konserttitapahtuma on monelle nuorelle vuoden kohokohta. Televisioidun konsertin suunnittelu alkoi 10 kuukautta ennen h-hetkeä. Tavoitteena oli tuottaa televisioitu liveshow ja kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen loppuunmyydyllä katsomolla. Artistit loivat yleisölle – ikään ja taustaan katsomatta – unohtumattoman konserttielämyksen. 

Kaikki artistit esiintyvät ilman palkkiota ja monelle esiintyminen ”Ellissä” on ollut elämys. Tai, kuten Mikael Gabriel pohtii,

”Elämä lapselle on aina yksi vuoden kohokohdista. Parhaiten mieleen on jäänyt hetket, kun JVG:n kundien kanssa on käyty aitiokierroksilla tervehtimässä nuoria potilaita. Joskus joku ei välttämättä uskalla sanoa mitään, mutta katseesta näkee miten tapaaminen ilahduttaa. Ne on merkityksellisiä hetkiä."

Levy-yhtiöt ovat tietysti iloissaan artistien puolesta ja näkevät tilaisuuden erittäin tärkeänä askeleena nuoren artistin uralle. Kimmo Valtanen, Universal Musicista kertoo

“Elämä lapselle on Emma Gaalan lisäksi vuoden tärkein musiikillinen mediatapahtuma. Elämä Lapselle -konsertin vetovoima, merkittävyys sekä toteutus on vuodesta toiseen huippuluokkaa, kaiken hyväntekemisen merkityksestä puhumattakaan.  Esiintymismahdollisuus Elämä lapselle –konsertissa on erittäin haluttu paikka jokaisen artistin silmissä, osalle artisteista nuo esiintymiset ovat olleet uran kannalta juuri niitä merkittävän käänteen tekeviä hetkiä”.

Konserttipäivänä hallissa on aivan omanlaisensa tunnelma. Konsertti toteutetaan yhteistyössä yli 100 vapaaehtoisen kanssa ja pelkästään ”bäkkärillä” eli takatiloissa pyörii koko päivän pari sataa ihmistä - stylisteja tekniikkaa, levy-yhtiöiden porukkaa ja tietysti niitä artisteja, jotka lopulta tekevät juontajien ohella illasta ikimuistoisen niin TV:n välityksellä kuin hallissa olevalle yleisöllekin.

Elämä lapselle -konsertti on uskomaton mahdollisuus artisteillemme olla mukana tekemässä hyvää. Side, joka syntyy konsertti-illan aikana nuorten ja artistien välille on ainutlaatuista ja todellista. Tämä tapahtuma on ehdoton kohokohta koko artistiyhteisölle Suomessa, Mark Fry, Warnerin toimitusjohtaja kuvailee tunnelmia.

Kommentoi, kannusta, vaikuta! 

Kommentointi on päättynyt.