Evento Awards > Finalistit

Finalisti

Love me do -häätapahtuma - Love me do

Energinen, moderni ja rento, Suomen suurimmaksi noussut häätapahtuma syntyi uudenlaisten häämessujen tarpeesta. Vuoden 2016 yksipäiväisiin, yleisölle sisäänpääsyliputtomiin tapahtumiin osallistui molemmilla kerroilla n. 200 näytteilleasettajaa, joita houkuttelivat paikalle uuden häämessuvision lisäksi edulliset neliöhinnat avoimessa, seinättömässä näyttelytilassa.

Love me do:n ohjelmaan kuului mm. kansainvälisen huippuhäämuodin lanseeraus Suomessa, Vuoden suomalainen hääpukusuunnittelija -kilpailu alan kotimaisille ammattilaisille, livemusiikkia ja -esityksiä, hääperinnenäyttely sekä hyväntekeväisyyshäähuutokauppa Suomen huutokauppakeisarin vetämänä. Messujen yhteydessä julkistettiin myös Love me do:n järjestämät, yleisöäänien perusteella valitut Vuoden Hääblogi ja Vuoden Hääyritys -kilpailujen voittajat.

Love me do on uusi, virkistävä ja alati uusiutuva häätapahtuma kaikille aisteille. Messut, joka pyrkii nostamaan hää- ja juhla-alan profiilia Suomessa luomalla sekä kansainvälisiä että kotimaisia kontakteja ja mahdollistamaan omalta osaltaan kontakteja kotimaisten ja ulkomaisten alan toimitsijoiden välillä. Love me do -häätapahtumaa tekee pieni, luova ja energinen tiimi, joka ei turhia pönöttele vaan tarttuu toimeen, eikä pelkää luoda uutta jokaiseen tapahtumaan, ottaa riskejä tai olla itsekriittinenkin tarpeen niin vaatiessa.

Kommentoi, kannusta, vaikuta! 

Kommentointi on päättynyt.