Finalisti

Evento Awards > Finalistit

Ravintola ja Savustamo Nuotta

Hylätystä lipunmyyntikioskista syntynyt kesäinen satamaravintola houkuttelee Saimaan rannalle sekä drinkittelijöitä että illastajia. Imatralaiskonseptin kulmakivenä on slaavilais-skandinaavinen kalapainotteinen à la carte -keittiö, mutta ohjelmaan mahtuu myös laadukkaita ulkoilmatapahtumia. Ravintolakeittiön jatkeena toimivat oma savustamo ja ulkokeittiö.

Jaa finalisti ystävillesi

Äänestä finalistia

Evento Awards palkitsee tänä vuonna yleisön suosikin. Yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa äänestämällä ja eniten ääniä kerännyt ehdokas voittaa. Jokainen voi äänestää omaa suosikkiaan kerran – ilmoitathan nimesi meille. 

Yleisön suosikkia etsitään helmikuun loppuun saakka.

Äänestän ylläolevaa finalistia (voin äänestää vain kerran)