Evento Awards

Info

Evento Awards 2020

Tapahtuma-alan ammattilaisille tunnustusta antava Evento Awards -kilpailu käynnistyi jälleen lokakuussa 2019. Palkintoja tavoittelevat lukijoidemme suosittelemat tapahtumaosaajat ja -paikat sekä tapahtumatoimistot omilla töillään.

Kilpailuun saa osallistua 1.1.– 31.12.2019 toteutuneilla tapahtumilla.

Sarja Ilmoittautumisaika
Yleisösarjat 4.10.2019 - 10.12.2019
Tapahtumasarjat 4.10.2019 - 31.1.2020

Mitä uutta?

  • Puhuja-sarja Juontaja/Puhuja/Kouluttaja- ja Esiintyjä/Taiteilija-sarjat on muovattu uuteen uskoon. Parhaan puhujan Evento Awards -palkinto jaetaan nyt kolmessa kategoriassa; Tarinankertojalle, Muutoksentekijälle ja Globaalille vaikuttajalle. 
  • Jokaiseen puhujakategoriaan on ehdolla 11 puhujaa, joita yleisö voi äänestää. Lisäksi mukaan voi ehdottaa omia suosikkejaan. Finaaliin nousee jokaisesta kategoriasta kolme kilpailijaa.
  • Lisäksi palkinnon saa paras Esiintyjä/Juontaja
  • Muutos tapahtumapaikka-sarjoissaPieni tapahtumapaikka (alle 600 hlö) Iso tapahtumapaikka (yli 600 hlö) 
  • Parhaan tapahtumatoteuttajan valitsee tästä lähtien tapahtumasarjojen tuomaristo
  • Aiemmin vain tapahtumasarjoihin kuulunut pitchaus laajenee myös yleisösarjoihin
  • Yritystapahtuma- ja Kuluttajatapahtuma-sarjat on jaettu maksuttomiin ja maksullisiin tapahtumiin, jotta mahdollisimman moni huipputoteutus löytäisi oman sarjansa ja pääsisi kisaamaan vertaistensa joukossa

Palkinnot

Jaettava palkinto symboloi kohtaamisten synnyttämiä merkityksiä. Tapahtumasarjojen voittajat ilmoitetaan suoraan veloituksetta mukaan kansainväliseen BEAWorld -kilpailuun. 

"Kohtaamiset ovat aina ainutlaatuisia ja puhuttelevia. Palkinto kuvastaa tapahtuma-alan moninaisuutta ja laajoja kosketuspintoja. Kohtaaminen-patsas seisoo omilla jaloillaan, on rinta rottingilla ja hohtaa valoa sekä voimaa."
– Evento Awards -patsaan suunnitellut designer Juho Pasila