Evento Awards

Info

Evento Awards 2020

Tapahtuma-alan ammattilaisille tunnustusta antava Evento Awards -kilpailu käynnistyi jälleen lokakuussa 2019. Palkintoja tavoittelevat lukijoidemme suosittelemat tapahtumaosaajat ja -paikat sekä tapahtumatoimistot omilla töillään.

Kilpailuun saa osallistua 1.1.– 31.12.2019 toteutuneilla tapahtumilla.

Sarja Ilmoittautumisaika
Yleisösarjat 4.10.2019 - 10.12.2019
Tapahtumasarjat 4.10.2019 - 31.1.2020

Mitä uutta?

  • Puhuja-sarja Juontaja/Puhuja/Kouluttaja- ja Esiintyjä/Taiteilija-sarjat on muovattu uuteen uskoon. Parhaan puhujan Evento Awards -palkinto jaetaan nyt kolmessa kategoriassa; Tarinankertojalle, Muutoksentekijälle ja Globaalille vaikuttajalle. 
  • Jokaiseen puhujakategoriaan on ehdolla 11 puhujaa, joita yleisö voi äänestää. Lisäksi mukaan voi ehdottaa omia suosikkejaan. Finaaliin nousee jokaisesta kategoriasta kolme kilpailijaa.
  • Lisäksi palkinnon saa paras Esiintyjä/Juontaja
  • Muutos tapahtumapaikka-sarjoissaPieni tapahtumapaikka (alle 600 hlö) Iso tapahtumapaikka (yli 600 hlö) 
  • Parhaan tapahtumatoteuttajan valitsee tästä lähtien tapahtumasarjojen tuomaristo
  • Aiemmin vain tapahtumasarjoihin kuulunut pitchaus laajenee myös yleisösarjoihin
  • Yritystapahtuma- ja Kuluttajatapahtuma-sarjat on jaettu maksuttomiin ja maksullisiin tapahtumiin, jotta mahdollisimman moni huipputoteutus löytäisi oman sarjansa ja pääsisi kisaamaan vertaistensa joukossa

Evento Awards pitchaukset 26.-27.8.2020

Finalistit pitchaavat ja palkinnot jaetaan Kongressimessujen yhteydessä Messukeskuksessa Helsingissä 26.-27.8.2020. Tilaisuudessa selviää, ketkä saavat arvostetut Kohtaaminen-patsaat. Kotimaisista ja kansainvälisistä alan huipuista koostuva tuomaristo valitsee voittajat eri palkintosarjojen finalisteista.

Palkinnot

Jaettava palkinto symboloi kohtaamisten synnyttämiä merkityksiä. Tapahtumasarjojen voittajat ilmoitetaan suoraan veloituksetta mukaan kansainväliseen BEAWorld -kilpailuun. 

"Kohtaamiset ovat aina ainutlaatuisia ja puhuttelevia. Palkinto kuvastaa tapahtuma-alan moninaisuutta ja laajoja kosketuspintoja. Kohtaaminen-patsas seisoo omilla jaloillaan, on rinta rottingilla ja hohtaa valoa sekä voimaa."
– Evento Awards -patsaan suunnitellut designer Juho Pasila