Evento Awards > Info > Tuomaristo

Tuomaristo

Elina Koivumäki

Evento Awards -puheenjohtaja, yrittäjä ja lakinainen, Lexperience

Juristi ja puhetyöläinen, joka erikoistunut muun muassa myynnin, markkinoinnin ja internetin juridiikkaan. On suosittu ja kokenut kouluttaja sekä kirjoittaja, ja järjestää intohimolla omia tapahtumia sekä bisnes- että yksityiselämässä.

Kerro minkälaista roolia tapahtumat ovat näytelleet urallasi (oletko esim. ollut itse järjestämässä, tilaajana, puhujana, kouluttajana)?

  • Olen ollut suunnittelijana, järjestäjänä, tilaajana, juontajana, kouluttajana sekä tietysti myös osallistujana. 

Mihin asioihin kiinnität huomiota tapahtumissa?  

  • Tapahtuman elinkaareen - ensimmäisestä yhteydenotosta tapahtuman jälkeiseen kommunikointiin. Onko tapahtuman kaikki viestintä linjassa tapahtuman toteutustapaan? Tuottaako tapahtuma odottamattomia elämyksiä? Muuttaako tapahtuma minun käyttäytymistäni, tai asennettani & sitoutumistani järjestäjää kohtaan?

Mitä odotat Evento Awards -kilpailulta?  

  • Suomi 100 juhlavuodenkin kunniaksi erityisen elämyksellisiä kilpailuosanottajia. Selkeitä ja kattavia osallistumisesittelyjä, sekä uudenlaista live-pitchausta. 

Mihin asioihin toivoisit osallistujien kiinnittävän erityistä huomiota hakemusta laatiessaan?

  • Ytimekästä ja faktapohjaista sisältöä, pois tarpeettomat, itseään kehuvat adjektiivit. Monipuolista tapaa esitellä osallistujaa. Vastauksia hakemuslomakkeen nimenomaisiin kysymyksiin.