Evento Awards > Info > Tuomaristo

Tuomaristo

Joonas Ahola

Perustaja, MeetingPackage.com

Kerro minkälaista roolia tapahtumat ovat näytelleet urallasi (oletko esim. ollut itse järjestämässä, tilaajana, puhujana, kouluttajana)?

  • Tapahtuma-ala ja hospitality ovat jääneet minuun pysyäkseen. Olen 16-vuotiaasta asti ollut tapahtuma-alalla ja järjestänyt itse yli 1 000 tilaisuutta. Nykyään haluan palvella asiakkaita tapahtumien varausprosessien tehostamisessa, jotta asiakkaat ja palveluntuottajat voivat fokusoida pääasiaan eli elämyksien luomiseen. Mikään ei mielestäni voita face-to-face-kohtaamisia ja uskon, että niiden arvo tulee tulevaisuudessa kasvamaan.

Mitkä asiat ratkaisevat, kun valitset yhteistyökumppaneita/palveluita tapahtumiisi?

  • Luotettavuus ja vastausaika. Vastausajalla tarkoitan, että prosessit pitäisi olla niin hyvin puolin ja toisin hiotut, että turha kommunikointi saataisiin pienennettyä ja näin jäisi enemmän aikaa itse tilaisuuden toteutukseen ja sen muihin osa-alueisiin. Tässä isoimpana asiana on palveluntuottajan ja asiakkaan välinen luottamus.

Mihin asioihin kiinnität erityisesti huomiota arvioidessasi eri sarjojen ehdokkaita? Anna muutamia esimerkkejä.

  • Tapahtumapaikat ovat minulle hyvinkin läheisiä johtuen nykyisestä bisneksestä (MeetingPackage.com). Tapahtumapaikkojen suhteen tulen varmasti käyttämään omaa dataani hyväksi. Asetan itseni asiakkaan saappaisiin - mitä asiakas etsii ja vastaako ehdokas näitä ominaisuuksia. Sama pätee myös catering-, majoitus- sekä ravintolapuoleen. Puhujat ovat minulle lähellä sydäntä, sillä käyn paljon kotimaisissa ja kansainvälisissä seminaareissa kuuntelemassa ykköspuhujia.

Mitä odotat Evento Awards -kilpailulta?

  • Odotan, että pääsen tutustumaan tuomarikollegoihin, vieraisiin ja ehdokkaisiin. Haluan olla mukana tuomassa tapahtumat ja niiden tuottajat korokkeelle ja todentaa, että kyllä me Suomessa osataan!