Evento Awards > Info > Tuomaristo

Tuomaristo

Kati Korpinen

Account Director, Tapahtumantekijät

Kerro minkälaista roolia tapahtumat ovat näytelleet urallasi (oletko esim. ollut itse järjestämässä, tilaajana, puhujana, kouluttajana)?

Tapahtumatuotantoja minulla on takana parikymmentä vuotta. Alkusysäys alalle tuli työskennellessäni Tampereen kaupungilla museoiden viestinnän ja markkinoinnin parissa. Sieltä siirryin Suomen ensimmäisen EU-puheenjohtajuuskauden kokousjärjestelyihin, jonka jälkeen hakeuduin töihin Tapahtumantekijät Oy:hyn. Tapahtumantekijöissä olen vuosien varrella siirtynyt tuotantojen osista vastaamaan tuotannoista ja lopulta vastaamaan asiakkuuksista ja isoista linjoista. Uskon edelleen vahvasti tapahtumiin – aito kohtaaminen on voimakkain vaikuttamisen väline.

Mitkä asiat ratkaisevat, kun valitset yhteistyökumppaneita/palveluita tapahtumiisi?

Yhteistyökumppaneilta odotan samanlaista sitoutumista projektien onnistumiseen kuin Tapahtumantekijöillä on. Luottamus, kunnioitus ja kokemus ovat tärkeitä kuten myös luovuus ja alan jatkuva kehittäminen.

Mihin asioihin kiinnität erityisesti huomiota arvioidessasi eri sarjojen ehdokkaita? Anna muutamia esimerkkejä.

Eri sarjoissa vaikuttavat vähän eri asiat mutta yleisesti ottaen etsin ehdokkaiden toiminnasta punaista lankaa ja erottuvuutta. Arviointiin vaikuttaa positiivisesti selkeä kuvaus konseptista ja menestyksestä. Konkretisointi ja visuaalinen materiaali auttaa paljon.

Mitä odotat Evento Awards -kilpailulta?

Aitoja kohtaamisia, uusia tuulia ja alan arvostuksen nostamista edelleen.