Evento Awards > Info > Tuomaristo

Tuomaristo

Kia Herold

Markkinointi- ja viestintäjohtaja, Speaker Relations Director, MySpeaker

Kerro minkälaista roolia tapahtumat ovat näytelleet urallasi (oletko esim. ollut itse järjestämässä, tilaajana, puhujana, kouluttajana)?

Tapahtumat ovat aina olleet suuri osa elämääni. Muutin 16-vuotiaana Ranskaan ja sain omin silmin nähdä ja kokea miten erilaisia tapahtumia järjestetään ympäri maailman. Pääsin itse mukaan moneen eri projektiin ja suurimmat tapahtumat joissa sain olla mukana olivat Sydneyn ja Ateenan olympialaiset. Ymmärsin niitä järjestäessä miten monesta asiasta on kyse ja miten monta asiaa pitää ottaa huomioon. Meillä oli esimerkiksi yhtenä vastuualueena majoituksen löytäminen molemmissa kaupungeissa. Kävimme keskusteluja eri kiinteistöjen kanssa, maksoimme ihmisille vuokraa siitä, että he lähtevät asunnoista pois ja sen jälkeen tyhjensimme asunnot ja sisustimme ne uudestaan olympialaisten ajaksi. Olen myös viime vuosina ollut mukana järjestämässä Helsinki International Horse Show:ta ja oppinut miten tärkeää on, että tapahtuma toimii kokonaisvaltaisesti hyvin. Harvassa tapahtumassa pitää huomioida, että hevosautot löytävät paikan päälle ja heille on tarpeeksi tilaa. Täytyy huomioida, että tallissa on tarpeeksi heinää ja tallit pysyvät kuivina sateesta huolimatta. Samalla rakennetaan kokonainen kenttä jäähallin päälle hiekasta, mietitään timanttinen ohjelma ja käydään monta syvää keskustelua ja kokeilua siitä mitä tapahtumassa ihmisille tarjoillaan ruoka- ja juomapuolella. Hyvä tapahtuma on mielestäni sellainen, joka jää mieleen pidemmäksi aikaa. Se on hetki pois omasta arjesta ja kiireestä.

Mitkä asiat ratkaisevat, kun valitset yhteistyökumppaneita/palveluita tapahtumiisi?

Asenne ratkaisee ehdottomasti sekä palvelun taso. Kuten kaikki tapahtuman järjestäjät tietävät, niin aina tulee jotain mutkia matkaan tai viime hetken asioita joita pitää hoitaa. Silloin ratkaisee palvelualttius ja asenne. Yhdessä maaliin on aina ollut oma mottoni  ja se, että tunnen että yhteistyökumppanit ovat täysillä mukana järjestämässä tapahtumaa kanssamme.

Mihin asioihin kiinnität erityisesti huomiota arvioidessasi eri sarjojen ehdokkaita? Anna muutamia esimerkkejä.

Kiinnitän arvioissa huomiota kokonaisuuteen ja siihen miten ehdokkaat ovat osanneet jäsennellä oman ammattitaitonsa ja vahvuutensa. Toivon myös näkeväni paljon ehdokkaita, joista paistaa läpi intohimo ja palo omaan asiaan.

Mitä odotat Evento Awards -kilpailulta?

Tapahtuma-ala kasvaa kovaa vauhtia ja on ilo olla mukana Evento Awards -kilpailussa. Odotan kilpailulta paljon keskustelun avauksia, uusia tarinoita, timanttista sisältöä ja kiinnostavia kohtaamisia. Evento Awards tuo yhteen alan kovimmat osaajat ja nostaa alan aivan omalle tasolleen.