Evento Awards > Info > Tuomaristo

Tuomaristo

Krista Keränen

Johtamisen konsultti & kouluttaja, hallituksen jäsen, tutkija

Kerro minkälaista roolia tapahtumat ovat näytelleet urallasi (oletko esim. ollut itse järjestämässä, tilaajana, puhujana, kouluttajana)?

  • Tapahtumat ovat olleet urallani hyvin keskeisessä roolissa. Olen toiminut tapahtuma-alan yrittäjänä lähes 20-vuotta Juhlapalvelu Gourmande Oy:ssä (1991-2010), useissa eri ravintolakouluissa tapahtuma-alan opettajana (1997-2007), puhujana useissa eri tapahtumissa ja lisäksi olen järjestänyt sekä yksityisesti että johtaja/esimiespestissäni monia tapahtumia.

Mitkä asiat ratkaisevat, kun valitset yhteistyökumppaneita/palveluita tapahtumiisi?

  • Ratkaisevia asioita ovat palvelun luotettavuus, palveluprosessien loistava toimivuus, palveluntuottajien kekseliäisyys ja raha.

Mihin asioihin kiinnität erityisesti huomiota arvioidessasi eri sarjojen ehdokkaita? Anna muutamia esimerkkejä.

  • Kiinnitän huomiota siihen, miten hyvin ehdokkaat ymmärtävät arvon tuottamisen asiakkaan näkökulmasta ja miten hyvin he pystyvät mukautumaan asiakkaan tarpeisiin. Lisäksi keskityn siihen, miten he osaavat luoda ja keksiä uusia ratkaisuja, ja kuinka hyvin heidän yritys toimii taloudellisesti.

Mitä odotat Evento Awards -kilpailulta?

  • Opin varmasti paljon uusia asioita ja pääsen tutustumaan tapahtuma-alan toimijoihin, jotka ovat tällä hetkellä parhaimpia.