Evento Awards > Info > Tuomaristo

Tuomaristo

Michael Weckström

Perustaja, Tapahtumakeskus Kosken Ranta Oy

Kerro minkälaista roolia tapahtumat ovat näytelleet urallasi (oletko esim. ollut itsejärjestämässä, tilaajana, puhujana, kouluttajana)?

Olen saanut olla mukana rakentamassa Tapahtumakeskus Koskenrantaa perheeni kanssa uuteen loistoon viimeisen viiden vuoden ajan ja näin ollut mukana toteuttamassa satoja erilaisia tapahtumia sekä tilaisuuksia. Koskenranta on ollut aitiopaikka kokea ja vaikuttaa tapahtuma-alaan. Kolmen vuosikymmenen mittaisen yrittäjäurani aikana olen päässyt myös tutustumaan tapahtuma-alaan asiakkaan ja tilaajan näkökulmasta.

Mitkä asiat ratkaisevat, kun valitset yhteistyökumppaneita/palveluita tapahtumiisi?

Hyvän kumppanuus on kultaakin arvokkaampaa. Avoin ja toisia kunnioittava yhteistyö on kaiken A ja O tapahtumien menestyksellisessä toteutuksessa.

Mihin asioihin kiinnität erityisesti huomiota arvioidessasi eri sarjojen ehdokkaita? Anna muutamia esimerkkejä.

Haluan ymmärtää, mitä kukin tekee omalla sektorillaan ja millä keinoin ehdokkaat erottuvat muista toimijoista edukseen. Kenellä ehdokkaista on rohkeutta valita valtavirroista poikkeavia reittejä ja toteuttaa näitä taloudellisesti menestyksekkäästi.

Mitä odotat Evento Awards -kilpailulta?

Olen aivan täpinöissäni ja odotan malttamattomana, että pääsen pureutumaan alamme eri toimijoiden upeisiin tarinoihin ja toimintoihin. Tapahtumakeskus Koskenranta on palkittu kahteen otteeseen arvostetulla Evento Awards Yleisön suosikki -palkinnolla ja minulle on äärettömän suuri kunnia siirtyä tuomariston jäseneksi.