Evento Awards > Info > Tuomaristo

Tuomaristo

Nina Harlin

Liiketoimintajohtaja, Omnipress Oy, ammattilehdet
Mediatalo Keskisuomalainen

Evento Awards -kilpailun laatua valvovat Juhapekka Koppanen ja Nina Harlin. Laadunvalvonta takaa, että kilpailijoiden työt ovat oikeissa sarjoissa, ehdokkaat ovat toimittaneet kaikki tarvittavat tiedot ja tuomaristolla on käytössä kaikki mahdollinen materiaali reilun kilpailun toteutumiseen ja totuuteen perustuvaan tuomarityöskentelyyn.

Kerro minkälaista roolia tapahtumat ovat näytelleet urallasi (oletko esim. ollut itse järjestämässä, tilaajana, puhujana, kouluttajana)?

Olen järjestänyt tapahtumia lähes 20 vuotta omien brändien tueksi, ruoan ja juoman ammattilaisten tunnustuspalkintoja on jaettu pian jo 18 kertaa PRO-gaalassa ja Evento Awardsillakin pyörähtää tänä vuonna 7. kerta käyntiin.

Mihin asioihin kiinnität huomiota tapahtumissa?  

Miten ne tukevat brändiä ja mikä on tapahtuman tavoite. Miten osallistaa vieraan ja mikä muistijälki jää. Myös ennakko-odotusten luominen on kiinnostavaa.

Mitä odotat Evento Awards -kilpailulta?  

Laatutuomarina haluan varmistaa, että Evento Awards kehittyy ja viestii Eventon brändiä alusta loppuun. Kilpailun tulee olla ja pysyä laadukkaana ja osallistujille innostavana.

Mihin asioihin toivoisit osallistujien kiinnittävän erityistä huomiota hakemusta laatiessaan?

Vain osallistumalla voi voittaa ja valmiiksi suunniteltu on melkein niin kuin voitettu. Tuomaristo tarvitsee päätöksiensä tueksi hyvän materiaalin. Tavoitteet ja miten niihin päästiin on hyvin ratkaisevaa, kuin myös toteutuksen laatu, luovuus ja elämyksellisyys. Jos näitä ei avata kunnolla, menee koko osallistuminen hukkaan.