Evento Awards > Info > Tuomaristo

Tuomaristo

Osnat Mangs

Toimitusjohtaja ja kumppani, Sisters Inc.

Kerro minkälaista roolia tapahtumat ovat näytelleet urallasi (oletko esim. ollut itse järjestämässä, tilaajana, puhujana, kouluttajana)?

  • Olen oman tapahtumamarkkinointiyritykseni puitteissa toiminut tapahtuma-alalla kohta jo 14 vuotta. Olen ollut alusta lähtien vahvasti suunnittelemassa ja toteuttamassa eri kokoisia tilaisuuksia asiakkaillemme. Viime vuodet olen saanut kunnian toimia myös kouluttajana ja puhujana eri foorumeissa.  

Mitkä asiat ratkaisevat, kun valitset yhteistyökumppaneita/palveluita tapahtumiisi?

  • Ensin lähden siitä, että yhteistyökumppanin palvelu vastaa asettamiamme tavoitteita luomamme idean tai konseptin näkökulmasta sekä tukee asiakkaidemme esittämiä toiveita ja tarpeita. Kumppanin ammattitaito näyttelee suurta roolia - kyky kuunnella, kiinnostus ratkaista toiveet sekä mahdolliset haasteet yli mukavuusrajojen. Lisäksi loistava palveluasenne ovat niitä ominaisuuksia, joita kumppanissa haen. Tapahtumia ei tehdä liukuhihnalta, eikä ole yhtä toimivaa tapaa tai kaavaa toteuttaa niitä. Jokainen tilaisuus on uniikki ja se tulisi sellaisena myös nähdä. Joustamattomuus ja "näin me olemme aina toimineet" -tyylinen palveluasenne eivät minun kirjassani kanna pitkälle.

Mihin asioihin kiinnität erityisesti huomiota arvioidessasi eri sarjojen ehdokkaita? Anna muutamia esimerkkejä.

  • Kiinnitän erityisesti huomiota luoviin ratkaisuihin ja siihen, miten ehdokkaat ovat onnistuneet kohdentamaan palvelujaan asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin istuviksi. Tehdäänkö liukuhihnalta tuttua ja samaa – esimerkiksi sama puhe, esitys tai menuehdotus kerta toisensa jälkeen vai ollaanko nähty vaivaa ja aikaa sellaisen lopputuloksen luomiseksi, joka on tuonut aitoa lisäarvoa asiakkaalle.

Mitä odotat Evento Awards -kilpailulta?

  • Odotan yhä kovempaa tasoa kaikissa sarjoissa. Oivallisia konsepteja ja luovia ratkaisuja tuloksellisuutta unohtamatta.