Evento Awards > Info > Tuomaristo

Tuomaristo

Sanni Rostedt

CEO, Partner, Tapahtumallinen

Kerro minkälaista roolia tapahtumat ovat näytelleet urallasi (oletko esim. ollut itse järjestämässä, tilaajana, puhujana, kouluttajana)?

Olen työskennellyt tapahtuma-alalla kohta 10 vuotta. Aloitin opiskeluaikana harjoittelijan ja assistentin rooleissa, minkä jälkeen jatkoin tuottajana erilaisten tapahtumien parissa. Muutama vuosi sitten lähdin mukaan kehittämään ja kasvattamaan Tapahtumallista, missä tällä hetkellä saan tukea, kehittää ja mahdollistaa tapahtuma-alan ammattilaisten työskentelyä toimitusjohtajan roolissa.

Mitkä asiat ratkaisevat, kun valitset yhteistyökumppaneita/palveluita tapahtumiisi?

Yhteistyön toimivuus, palvelualttius sekä yhteisen tavoitteen eteen saumattomasti ja oikealla asenteella työskentely. Lisäksi hinta-laatusuhde, luovuus, uudet innovaatiot ja toimintatavat, tuoreet näkemykset ja ideat sekä tavoitteellisen tekemisen ymmärrys ovat minulle tärkeitä ominaisuuksia yhteistyötahoissa. Tavoitteen määritteleminen ja sen saavuttamisen tavoittelu ohjaa kaikkea tekemistä, jotta lopputulos on asiakkaan tarpeet täyttävä ja odotukset ylittävä sekä osallistujille lisäarvoa tuottava kokonaisuus.

Mihin asioihin kiinnität erityisesti huomiota arvioidessasi eri sarjojen ehdokkaita? Anna muutamia esimerkkejä.

Toivon näkeväni uudenlaisia tapoja lähestyä asioita, tavoitteellista suunnittelua ja toteutusta sekä tarkoituksenmukaista tavoitteiden mittaamista. Haluan nähdä muuntautumiskykyä ja monipuolisuutta sekä joustavuutta tekemisessä. Odotan myös näkeväni rohkeita ja tuoreita ideoita, asiakaslähtöisyyttä, laadukasta ja viimeisteltyä tekemistä sekä mieleenpainuvia toteutuksia.

Mitä odotat Evento Awards -kilpailulta?

Odotan verkostoitumista, uusiin ihmisiin tutustumista, innostavia keskusteluja ja onnistumisista iloitsemista. Toivon, että kilpailu jatkaa omalta osaltaan alamme tekemisen ja tekijöiden tunnettuuden kasvattamista sekä nostaa edelleen tekemisen tasoa yleisesti, kun parhaat toteutukset ja toimijat saavat tunnustusta. Mielestäni on erittäin hienoa, että meillä Suomessakin uskalletaan tuoda entistä enemmän onnistumisia ja osaamista esille, ollaan rohkeasti ylpeitä tekemisestämme ja joukolla pidetään huolta siitä, että tapahtuma-ala kehittyy ja menestyy.