Evento Awards > Info > Tuomaristo

Tuomaristo

Susa Valvio

Country Manager, Marketing & Communications, IBM Finland

Kerro minkälaista roolia tapahtumat ovat näytelleet urallasi (oletko esim. ollut itse järjestämässä, tilaajana, puhujana, kouluttajana)?

  • Tapahtumat ovat olleet aina osa työtehtäviäni, jo yli 20 vuotta. Tähän on mahtunut erilaisten messujen, konferenssien, erikokoisten seminaarien/koulutustapahtumien/promojen järjestämistä tai niihin osallistumista tilaajan roolissa. Jonkin verran myös puhujana ja kouluttajana, mutta vahvuuteni on enemmän järjestäjän ja tilaajan puolella niin btob kuin kuluttajabisneksessä. 

Mihin asioihin kiinnität huomiota tapahtumissa?

  • Yleisilme, sisällön laatu, asiakkaan tapahtumakokemus ja vastaako se luvattuja odotuksia sekä myynnilliset eli bisneksen teon mahdollistavat elementit. Myös siihen, että uskalletaan olla erilaisia samassa genressä ja annetaan tapahtumalle oma persoonallinen identiteetti.

Mitä odotat Evento Awards -kilpailulta?

  • Odotan laajaa kirjoa erilaisista tapahtumia, uusia esilletuloja ja taidonnäytteitä. Ammattitaitoisia totetutuksia, joissa yksityiskohdat on tarkasti mietitty sekä tavoitteet & mittarit asetettu. 

Mihin asioihin toivoisit osallistujien kiinnittävän erityistä huomiota hakemusta laatiessaan?

  • Älä tingi yksityiskohdista, nillä on iso merkitys, jotta kokonaiskuva avautuu. Selkeä selvitys mitä tehtiin, miksi tehtiin ja mitä tavoiteltiin, kenelle tehtiin, miten onnistuttiin, miten mitattiin ja mistä erityisesti voitte olla ylpeitä, mikä erottaa teidät muista.