Evento Awards > Info > Tuomaristo

Tuomaristo

Tommi Mikkola

Yrittäjä/keittiömestari, Tommis Kitchen Oy

Kerro minkälaista roolia tapahtumat ovat näytelleet urallasi (oletko esim. ollut itse järjestämässä, tilaajana, puhujana, kouluttajana)?

Tilaisuudet ovat olleet paljon esillä urani aikana siitä saakka kun ravintolasta siirryin cateringpuolelle 2000 luvun alussa. Olen ollut järjestämässä pieniä ja isoja tapahtumia vuosien varrella ja pääsääntöisesti vastannut cateringistä mutta olen ollut mukana myös laajemmissakin projekteissa.

Mitkä asiat ratkaisevat, kun valitset yhteistyökumppaneita/palveluita tapahtumiisi?

Yhteistyökumppanien valinnassa tärkeää on ollut luotettavuus, varmuus ja mielellään jo jotain kautta tullut tutuksi oleva yritys/ kumppani. Helppo yhteistyö ja hyvä henki tekemisessä on myös ollut tärkeitä.

Mihin asioihin kiinnität erityisesti huomiota arvioidessasi eri sarjojen ehdokkaita? Anna muutamia esimerkkejä.

Ehdokkaissa kiinnitän huomiota tekemisen jälkeen, heidän vahvuuksiin ja siihen että he tekevät asiaa sydämellä ja tekemisen ilo silmissä. Ehdokkaiden omaleimaisuus ja erottuminen kilpailijoista on myös tärkeää. Esimerkiksi itselleni cateringsarjassa kiinnitän huomiota minkä tyylistä ruokaa heillä on tarjolla, miten se tarjoillaan ja onko se ajan hengessä mukana.

Mitä odotat Evento Awards -kilpailulta?

Tapahtumanjärjestäjissä tarkeää on että he pystyvät tarjoamaan asiakkaan toiveiden mukaisia paketteja ja osaavat toteuttaa ja nähdä asiat tilaajan silmin ja ylittämään odotuksen. Jättämään positiivisen muistijäljen.