Evento Awards

Medialle

27.02.2020

Evento Awardsin tapahtumasarjojen finalistit selvillä – tapahtuma-alan kirkkaimmat palkinnot jaetaan kuukauden päästä  

Evento Awards palkitsee tapahtuma-alan parhaimmiston jo seitsemättä kertaa. Kilpailun kaikki finalistit on nyt julkaistu, voittajien nimet selviävät Messukeskuksessa 26. maaliskuuta.

23.01.2020

Laatutuomarointi takaa tasapuolisen kilvan

Evento Awardsin tuomarointiin osallistuu tänä vuonna ensimmäistä kertaa kaksi laadunvalvojaa. Heidän tehtävänsä on huolehtia siitä, että tapahtumasarjoihin ilmoitetut työt ovat oikeissa kilpailusarjoissa, että ehdokkaat ovat ilmoittaneet kilpailuhakemuksessaan kaikki tarvittavat tiedot ja että tuomaristolla on käytössään kaikki mahdollinen materiaali reilun kilpailun ja totuuteen perustuvan tuomarityöskentelyn toteutumiseksi.

02.01.2020

Evento Awardsin ensimmäiset finalistit selvillä – voitosta kisaamassa Arman Alizad, Saimi Hoyer, Marko Björs ja Vappu Pimiä

Evento Awards palkitsee tapahtuma-alan parhaimmiston jo seitsemättä kertaa. Parhaillaan käynnissä olevan kilpailun voittajat julkistetaan Messukeskuksessa Helsingissä 26. maaliskuuta.

09.10.2019

Uudistuva Evento Awards luottaa vahvoihin kumppanuuksiin ​– lisävoimaa Suomen suurimmilta tapahtumataloilta

Suomen suurimmat tapahtumatalot – Finlandia-talo, Messukeskus, Logomo, Tampere-talo, KOKO Lahti ja Paviljonki – ovat mukana mahdollistamassa viime perjantaina käynnistynyttä Evento Awardsia. Tapahtuma-alan parhaat palkitseva kilpailu suuntaa kohti seitsemättä palkintogaalaansa muidenkin uudistusten siivittämänä: mukana on uusia kilpailusarjoja, pientä hienosäätöä ja entistä enemmän pitchausta.

04.10.2019

Evento Awards uudistuu

Tämänvuotisessa Evento Awardsissa jaetaan yhä useampia palkintoja. Puhujapalkinto ojennetaan kolmelle voittajalle, lisäksi yritys- ja kuluttajatapahtumissa palkitaan erikseen sekä osallistujille maksuttomat että maksulliset toteutukset. Parhaan tapahtumatoteuttajan valitsee tästä lähtien tapahtumasarjojen tuomaristo ja aiemmin vain tapahtumasarjoihin kuulunut pitchaus laajenee myös yleisösarjoihin.

16.09.2019

Evento Awards palkitsi tapahtuma-alan parhaat - joukossa Kyrö Distillery, Finlandia-talo ja Vegemessut

Tapahtuma-alan huipputoimijat ja vuoden 2018 onnistuneimmat tilaisuudet palkittiin torstaina 4.4. Finnkino Tennispalatsissa järjestetyssä palkintojuhlassa. Voittajien joukossa olivat muun muassa Kyrö Distillery Company, Original Sokos Hotel Presidentti, Finlandia-talo, Vegemessut ja taikuri Joni Pakanen.

13.04.2018

Tekoäly kiinnostaa – Antti Merilehto palkittiin tapahtumien parhaana puhujana

Evento Awardsissa jaettiin tapahtuma-alan tunnustuspalkinnot 13 sarjassa. Voittajien joukossa olivat muun muassa Arctic TreeHouse Hotel, Food Camp Catering ja Logomo. Parhaaksi puhujaksi valittiin tekoälyn asiantuntija Antti Merilehto.

27.04.2017

Flow Festivalin Suvi Kallio palkittiin tapahtuma-alan vaikuttajana

Evento Awardsissa jaettiin tapahtuma-alan tunnustuspalkinnot 13 sarjassa. Palkinnon saivat muun muassa Turun Kirjamessut, juontaja Lauri Salovaara ja majoituspaikka Kakslauttanen. Alan vaikuttajana palkittiin Flow Festivalin toimitusjohtaja Suvi Kallio.

29.09.2016

Evento Awardsiin kaksi uutta sarjaa

Tapahtuma-alan ammattilaisille tunnustusta antava Evento Awards –kilpailu starttaa 13. lokakuuta. Palkintoja tavoittelevat lukijoidemme suosittelemat tapahtumaosaajat ja -paikat sekä tapahtumatoimistot omilla töillään.

27.04.2016

Pekka Hyysalo palkittiin parhaana puhujana

Lehdistötiedote 27.4.2016

25.03.2015

Olo palkittiin parhaana ravintolana

Tapahtuma-alan tunnustuspalkinnot jaettiin kymmenessä sarjassa Evento Awards -kilpailussa. Parhaina yhteistyökumppaneina palkittiin ravintola Olo, Vanajanlinna ja Lahden Sibeliustalo. Esiintyjä-sarjan voiton nappasi imitaattori Jarkko Tamminen.