Evento Awards > Medialle

Medialle

29.09.2016

Evento Awardsiin kaksi uutta sarjaa

Tapahtuma-alan ammattilaisille tunnustusta antava Evento Awards –kilpailu starttaa 13. lokakuuta. Palkintoja tavoittelevat lukijoidemme suosittelemat tapahtumaosaajat ja -paikat sekä tapahtumatoimistot omilla töillään.

Evento Awardsissa on vuonna 2017 kolmetoista kilpailusarjaa. Uusia sarjoja ovat Yleisösarjassa Alan vaikuttaja ja Tapahtumasarjassa Messut. Sarjojen nimien muotoa muutettiin, entinen Lukijasarja on nyt Yleisösarja ja Ammattilaissarja on nyt Tapahtumasarja.

Alan vaikuttaja

Haussa on henkilö, persoona, ilmiömäinen vaikuttaja tai asioiden eteenpäin tuuppaja. Verkostoitumisvelho, päättävä jyrä, laajakatseinen visionääri, nöyrä asioiden toimeenpanija tai vaikutusvaltainen osaaja. Kenestä jää jälki muistiin, mieleen tai maailmaan, kenet haluat palkita? Kuka on alan vaikuttaja?

Messut

Onnistuessaan messut on tehokas media, joka edistää myyntiä ja markkinointia sekä antaa osallistuvalle yritykselle mahdollisuuden erottua ja verkostoitua. Parhaimmillaan messut aktivoivat kaikkia aisteja sekä luo unohtumattomia elämyksiä. Ne voivat olla suurelle yleisölle avoimia yleisötapahtumia tai rajatuille ammattiryhmille suunnattuja ammattitapahtumia.

Kulisseissa

Tapahtuman taustalla työskentelee suuri joukko ihmisiä ja kulisseissa tehdään monenlaista. Tapahtuma saa uuden visuaalisen ilmeen, jonka voi havaita 13. lokakuuta. ilmestyvästä Evento-lehdestä. Pian julkaistaan myös tapahtumapaikka, tuomaristo ja juontajat, jännitettävää riittää siis vielä hetken.

Seuraa tapahtuman suunnittelun etenemistä Evento-lehden Facebookissa ja käy klikkaamassa itsesi Evento Awards 2017 Facebook-tapahtumaan.

Tapahtumia voi ehdottaa 13. lokakuuta alkaen Evento Awardsin verkkosivuilla.