Evento Awards > Medialle

Medialle

25.03.2015

Olo palkittiin parhaana ravintolana

LEHDISTÖTIEDOTE
Julkaisuvapaa 25.3. klo 20.30

Tapahtuma-alan tunnustuspalkinnot jaettiin kymmenessä sarjassa Evento Awards -kilpailussa. Parhaina yhteistyökumppaneina palkittiin ravintola Olo, Vanajanlinna ja Lahden Sibeliustalo. Esiintyjä-sarjan voiton nappasi imitaattori Jarkko Tamminen.

Tapahtuma-alan kokonaisvaltaisesti huomioiva Evento Awards -kilpailu sai liikkeelle sekä ammattilaiset että kilpailun järjestäneen Evento+S&A-lehden lukijat. Tapahtumatoimistot lähettivät neljään sarjaan lähes 70 työtä ja lukijoilta tuli satoja ehdotuksia kuuteen eri sarjaan.

Kilpailu huipentui 25. maaliskuuta Helsingissä Kattilahallissa järjestettyyn palkintojuhlaan, jossa jaettiin Evento Awards -tunnustuspalkinnot. Voittajat valitsi kotimaisista ja kansainvälisistä markkinointiviestinnän ja tapahtuma-alan osaajista koottu tuomaristo, johon kuuluivat muun muassa yhdysvaltalainen puhuja ja kirjailija Laura Schwartz, Event ROI Instituten johtaja Dr. Elling Hamso, Rome Advisorsin perustaja ja Digitalist Networkin pääsihteeri Ville Tolvanen sekä Bulevardin Viestinnän innovaatiojohtaja Wille Wilenius.

Voittajien joukossa olivat muun muassa televisiostakin tuttu viestintäyrittäjä Anna Sorainen ja muun muassa Stars Showllaan yleisöään naurattanut imitaattori ja näyttelijä Jarkko Tamminen. Ravintola-sarjan voiton vei Ravintola Olo ja parhaana majoituspaikkana palkittiin Vanajanlinna. Parhaaksi tapahtumapaikaksi tuomaristo rankkasi Lahden Sibeliustalon. 

Ammattilaiset kilpailivat vuoden 2014 aikana toteutuneilla töillään parhaan yritys-, henkilöstö-, kuluttaja- ja lanseeraustapahtuman palkinnoista. Evento+S&A-lehden lukijat pääsivät ehdottamaan niin parasta ravintolaa, majoituspaikkaa, catering-yritystä, tapahtumapaikkaa, esiintyjää kuin juontajaakin.

Lisätietoja:
Liiketoimintajohtaja Nina Harlin
Keskisuomalainen Oyj Aikakauslehtiryhmä
puh. 0400 629 400
eventoawards.fi

Voittajien kuvat ladattavissa torstaina osoitteessa:
http://eerokokko.kuvat.fi/kuvat/eventoawards2015/
salasana: eve2015AwardS

Keskisuomalaisen aikakauslehtiryhmän julkaisema Evento+S&A on vuonna 2012 perustettu valtakunnallinen tapahtumien ja toimistojen ammattilehti, jonka painos on 16 000.

Evento Awards 2015 -voittajat

AMMATTILAISSARJAT

Yritystapahtuma (B2B)
NJ Production: Vacon Drives Conference
(tilaaja Vacon)

Promootio/Lanseeraustapahtuma
Kohtaamistoimisto Innastus: Nordic Bloggers’
Experience (tilaaja Matkamessut)

Kuluttajatapahtuma (B2C)
Superson: Neste Oil Rally Helsinki Battle
(tilaaja Neste Oil)

Henkilöstötapahtuma
Sisters Inc.: Hyvän Olon Sirkus
(tilaaja Posti-konsernin työhyvinvointisäätiö)

LUKIJASARJAT

Catering-yritys
Ruokalähettiläs, Espoo

Artisti/esiintyjä
Jarkko Tamminen

Juontaja/Puhuja/Kouluttaja
Anna Sorainen

Majoituspaikka
Vanajanlinna, Hämeenlinna

Ravintola/Kahvila
Ravintola Olo, Helsinki

Tapahtumapaikka
Lahden Sibeliustalo, Lahti